2777
2789
عنوان

چیکار کنم دلم برای شوهرم نسوزه

176 بازدید | 14 پست

هزاربار سر خانواده اش کتکتم زده

تو‌هفته 38بارداری کتکم زده

مریض یه ذره میشم میگه بمیر

تاحالا چیزی واسم نخریده

کلا فحش و کتک خورده ام

با این حال سر ناخن جاییش درد کنه اینور سکته میکنم

از صبح تا شب تلاش میکنم‌کوچکترین استرسی نکشه

حمایت مالیش میکنم

چیکار کنم یه ذره آگاه شم و‌دوسش نداشته باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر خودتون بودین گذشت های الکی داشتین با دادوبیداد وقهرخالی یک سریع ریگ صداش برد بالا تا تماس 110 صورتجلسه بعد جرات نمیکنه تو چشات خیره بشه تا برسه ک پرو بازی کنه الکی دیگ خیلی خانما دارین گذشت میکنین آقایون پروتر تحویل جامعه میدین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

مقصر خودتون بودین گذشت های الکی داشتین با دادوبیداد وقهرخالی یک سریع ریگ صداش برد بالا تا تماس 110 ...

گذشت کردن من دست خودم نیس

از رو دوستداشتنه

میخام دوسش نداشته باشم

اشتباه محض 

رو بهش نداری 

کتک خوردی بازم دلت میسوزه بهش اونم تو بارداری...

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند 

به خودت و شخصیت خودت ارزش،و احترام قائل شو

الحمدلله رب العالمین ...
گذشت کردن من دست خودم نیساز رو دوستداشتنهمیخام دوسش نداشته باشم

دوست داشتن هم معناش بهم زدی ،هیچ دوست داشتنی یک طرفه نبوده نیس درک تفاهمت داره که کتک کاریت ار احساس بیا بیرون شخصیت خودت زیر پاش له کردی ،این نگو دوست داشتن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شما  سندروم استکهلم داری

در این حالت فرد عاشق آزارگرش میشه

برو مشاور بهت کمک می‌کنه خودتو بیشتر از همه دوست داشته باشی و اجازه ندی واسه یکم توجه اینهمه باج بگیرن ازت

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂