2777
2789
عنوان

من خیلی تنهام چکار کنم

110 بازدید | 7 پست

خونواده همسرم از اول منو نمیخاستن الانم که باهاشون دعوام شد کلا نمیخان دیگه از اولم با من رفت و امد نداشتن 

خونواده خودم چون بچه هام فضولی میکنن یجورایی دنبال بهانه بودن که قط رابطه کنن که کردن 

دوست و رفیق ندارم 

تنهای تنها با دوتا بچه کوچیک صب رو شب میکنم طفلی بچه ها هم اذیت میشن اصلا حوصله ندارم روحیه ندارم فقط غذاشونو میدم و دلم میخاد دیگه کاری بهم نداشته باشن

کاش ازدواج نمیکردم حداقل میرفتم سرکار کافه بیرون بازار 

صب تا شب پابند دوتا بچه نبودم 

خب با بچه ها برو بیرون، پارک، کل زندگیت بشه همین دوتا بچه، مگه دیگه از دنیا چی میخوای

به جهنم که یه سری ادم بی درک و شعور دیگه دورمون نیستن، کارتو راحت کردن که خودشون قطع رابطه کردن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه میکنی 

اتفاقا همون قطع رابطه بهتره.

همسرت و دو تا بچه هات بهترین گزینه برای مشغول بودن و سرگرمی و عشق و ارامشن، فقط لاید بلد باشی

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
اشتباه میکنی اتفاقا همون قطع رابطه بهتره.همسرت و دو تا بچه هات بهترین گزینه برای مشغول بودن و سرگرمی ...

اخه من حوصلم یا بچه ها سرم یره اینکه میفهمم مامانم و خواهرام رفتن بیرون بمن نگفتن 

یا مادرشوهرم و جاریام باهم در اراباطن واقعا اذیتم میکنه 

یعنی من انقد بدم که یکی کنارم نیست 

مشکل شما توی ازدواج و بچه نیستاگ بیرون میرفتی و کافه مدام و مجرد بودی بازم ب این مانع برمیخوردی

اخه اون موقع همکارام بودن 

کلاس میرفتم دوست پیدا میکردم 

الان حتی یک کلاس نمبتونم برم 

صب تا شب باید این بچه رو ببرم دستشویی یا اون یکیو ببرم 

به این اب بده به اون غذا بده 

خسته شدم یکی زنگ نمیزنه حالمو بپرسه

اخه اون موقع همکارام بودن کلاس میرفتم دوست پیدا میکردم الان حتی یک کلاس نمبتونم برم صب تا شب باید ای ...

خب الانم شما میتونی

شما در اثر تکرار و خونه موندن زیاد خسته شدی

فقط یه ذره باید مدیریت زمان داشته باشی و برنامه ریزی کنی

تفریح ورزش دورهمی مطالعه نیازهای اساسی یه ادمه

اقدام کن گشایش میشه برات

آدمی از خودش به کجا شکایت ببره؟!