2777
2789

خانما من اینستا ندارم سردرنمیارم .دوستم امروز اومد پیشم خیلی استرس داره این دوستم چندین ساله متاهله قبلنا که مجرد بود چندسال بایکی تورابطه بود خیلی دوسش داشت خلاصه پسره ولش کرد و رفت بایکی دیگه ازدواج کرد .گفت امشب تو اینستا وسوسه شدم یه پیام خالی واسش فرستادم باپیج خودم .اونم انگار شک کرده یکی دوتا پیام و استیکر فرستاده وگفته شما؟

دوستم نوشته ببخشید اشتباه شد .الان میترسه پسره باز پیام بده باید چکار کنه؟میگه بلاکش کنم تو مسدودی ها معلومه ...میترسه شوهرش ببینه 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
پیجش پاک کنه کلایه پیج دیگه بزنه

اخه فالورهاش چی

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرش اخه برای چی باید بره لیست بلاکی ها رو ببینه اخه 

می دانی؟! یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تعطیل است، و بچسبانی پشت شیشه افکارت. باید به خودت استراحت بدهی، دراز بکشی، دست هایت را زیر سرت بگذاری، به آسمان خیره شوی :) و بی خیال سوت بزنی. در دلت بخندی به تمام افکاری که پشت شیشه ذهنت صف کشیده اند،آن وقت با خودت بگویی بگذار منتظر بمانند....
شوهرش اخه برای چی باید بره لیست بلاکی ها رو ببینه اخه

فضوله

فضوله

اخه اون که از همه جا بیخبره یهو بهش الهام نمیشه که

می دانی؟! یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تعطیل است، و بچسبانی پشت شیشه افکارت. باید به خودت استراحت بدهی، دراز بکشی، دست هایت را زیر سرت بگذاری، به آسمان خیره شوی :) و بی خیال سوت بزنی. در دلت بخندی به تمام افکاری که پشت شیشه ذهنت صف کشیده اند،آن وقت با خودت بگویی بگذار منتظر بمانند....
جوابشو نده دایرکتش رو بپاکه

اگه اون دوباره پیام بده خب باز معلومه که ...فک کنم راهی جز دلیت اکانت نیست

اخه اون که از همه جا بیخبره یهو بهش الهام نمیشه که

شکاکه همیشه همه چیشو چک میکنه

مسدود نکنه،محدود کنه که هم نتونه پیام بده هم صفحش براش بالا نیاد..ولی نمیدونم لیست محدودی هم داره ای ...

محدود کنه دیگه تو مسدودی ها نمیاد؟