2777
2789

من الان بچه نمیخام ولی همسرم میخاد قرص اورژانسیم برام نمیخره 

روز هشتم از اول پریودیم رابطه کامل داشتیم امکان بارداریم چقدره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب پس بارداری اتفاق نمیفته ولی اگه بعد از تمام شدن پریورد ۸ روز بگذره احتمال بارداری به شدت زیاده

اها باشه خیلی ممنونم

چکارکنم همسرم اینکارارو نکنه بچه میخاد ولی من الان نمیخام شرایطشو ندارم🚶‍♀️

اره ۳ روز از پریودیم گذشتهپریودیم ۵ روزست

ببین معمولا تخمک یک هفته بعد از اتمام پریود آزاد میشه و ۱ روز قبل و ۱ روز بعد از آزاد شدن در صورت نزدیکی احتمال باردارشدن خیلی زیاده.

ولی بازم چند درصد هم هستند خانمهایی که تخمک گذاری زودتر یا دیرتر از یک هفته هم داشته باشند.

اها باشه خیلی ممنونمچکارکنم همسرم اینکارارو نکنه بچه میخاد ولی من الان نمیخام شرایطشو ندارم🚶‍♀️

چند وقته ازدواج کردین.

عزیزم بچه آوردن خیلی شرایط خاصی لازم نداره ما خیلی به خومون سخت میگیریم  وگرنه اگه یه فردی میتونه از لحاظ تربیتی شرایط داشته باشه به نظرم میتونه پدر مادر فوق‌العاده ای برای بچه باشه

چون مادیات شرایطش یه جوریه که نمیشه صددرصدی بهش تکیه کنی....

چون احتمال ورشکستگی هست

از کجا معلوم کی وضعیت اقتصادی فردی که تصمیم گرفته بعد از تمکن مالی بالا بچه بیاره درست میشه،شاید هم تا سالها وضع مالی بهتر نشه و سن بارداری هم بگذره

عزیزم ببخشید طولانی نوشتم

چند وقته ازدواج کردین.عزیزم بچه آوردن خیلی شرایط خاصی لازم نداره ما خیلی به خومون سخت میگیریم وگرنه ...

میدونید چجوریه ما الان ۲سال و خورده ای عقدیم قراره دوماه دیگه بریم تو خونه ی خودمون و عروسی بگیریم حالا همسرم اسرار که چون عروسیمون نزدیک بچه داربشیم طوری نیست منم اینو دوست ندارم

وقتی رابطه کامل موقع عقد اتفاق افتاد دیگه دوست ندارم باردارم بشم اما نمیفهمه هی میگه بچه میخام میگم این دوماهم صبرکن بعد اما انگار ن انگار کارخودشومیکنه

اره درست میگید😕

نه اشکالی نداره مرسی که وقت گذاشتین برام توضیح دادین

میدونید چجوریه ما الان ۲سال و خورده ای عقدیم قراره دوماه دیگه بریم تو خونه ی خودمون و عروسی بگیریم ح ...

آهان انشاءالله که خوشبخت ترین بشید.

میدونم کاملا درکت میکنم حق داری،شاید حرف و نظر اطرافیانت اذیتت کنند ولی به نظرم همسر شرعی و قانونیت هست اگه هم باردار بشی تو این دوران به نظرم به کسی مربوط نمیشه.

ولی تصمیم برای بچه دار شدن باید دوطرفه باشه که از طرف شما اوکی نیست.

اگه قرص پیشگیری برات نمیگیره و ریتم پریودیت منظمه به نظرم بعد از پریودی تو ۳ روز اول نزدیکی داشته باشین و چند روز مونده به پریودی بعدی.اون وسطاش یه هفته رو یه جوری بپیچون

آهان انشاءالله که خوشبخت ترین بشید.میدونم کاملا درکت میکنم حق داری،شاید حرف و نظر اطرافیانت اذیتت کن ...

اره دقیقا منم دوست دارم لااقل تو خونه خودم باردارشم

الان چیزی نیست بخورم ک احتمالش صفر شه

تاحالا چندبار این اتفاق افتاده و شانس اوردم باردارنشدم

دیگه واقعا میترسم

اره دقیقا منم دوست دارم لااقل تو خونه خودم باردارشمالان چیزی نیست بخورم ک احتمالش صفر شهتاحالا چندبا ...

انشاءالله

چرا هست مثلا یکیش قرص ال دی هست که رایج هم هست

قرص اورژانس هم که مصرفش زیاد توصیه نمیشه فک کنم تو سال ۲ بار یا ۳ بار میتونی استفاده کنی چون آسیب میزنه.