2777
2789
عنوان

چجوری میشه لغوکاربری زد

218 بازدید | 28 پست

چجوری میشه کاربری لغو بشه یا کلا پاک بشه همه چی؟اسم کاربری و...نه خانی اومده نه خانی رفته.‌؟

دستم به بودنت نمیرسد     اما بگذار سربسته از دلم برایت بگویم طوری دوستت دارم که هرشبانه روز بی آن که ببینمت بی آن که ببوسمد بودنی ترین بودنیه شخص جهانم شده ای❤️❤️

باید به نی نی یار ۳ پیام بدی اکانت منو تعلیق کن البته فک نکنم تاپیک هات و اطلاعاتت پاک شه 

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

نمیشه فکر نکنم

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا اومدن باخودته ولی رفتن نه بریم اثراتت میمونه تاپیکاواسم کاربری واینا

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

اسی نرو چرا میری آخه

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

باید به نی نی یار ۳ پیام بدی اکانت منو تعلیق کن البته فک نکنم تاپیک هات و اطلاعاتت پاک شه

پیام بدم تو خصوصی بهش بگم؟لغو میکنه؟

دستم به بودنت نمیرسد     اما بگذار سربسته از دلم برایت بگویم طوری دوستت دارم که هرشبانه روز بی آن که ببینمت بی آن که ببوسمد بودنی ترین بودنیه شخص جهانم شده ای❤️❤️

اینجا اومدن باخودته ولی رفتن نه بریم اثراتت میمونه تاپیکاواسم کاربری واینا

واقعا کاش نی نی یار تاپیک و اطلاعات هم پاک کنه😂

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

@niniyar‍ 

واقعا کاش نی نی یار تاپیک و اطلاعات هم پاک کنه😂

اره واقعا،اینجاحکم بازمونده های قدیمیوداریم وقتی میریم

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

پیام بدم تو خصوصی بهش بگم؟لغو میکنه؟

آره پیام بده تعلیق کن من رو اکانتت تعلیق میشه هیچ کاری دیگه باهاش نمیتونی کنی ولی تاپیک و اطلاعات پاک نمیشه

سلام در صورت تعلیق فقط شما قطع دسترسی میشید تاپیک هاتون همه میمونه

قصد تعلیق دارید؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

نی نی یار سوال دارم نمیشه اگر خواستیم اکانت تعلیق شه تاپیکامونم همشو حذف کنی الان نمیخوام ولی همینطوری گفتم

@niniyar‍ 

اسی نرو چرا میری آخه

خودمم نمیدونم اما برم از این سایت برا یه نفر خوب میشه