2777
2789

از کجا اوردی داتشی یا نه اصلا نپرسیدی پول لازم نداری 

میگه منم میدم دیگه خرجای تورو

گفتم کی میدی

میگه حالا چیشده مگه خودت دادی تو خرجای من کمک شدگفتم نه تو همسر منی تو باید میدادی هزینه همسرتو

گفت چی بگم والا میگفتی میزدم. گفتم میدونستی دیگه میرم باشگاه اصلا نگفتی از کجا میخواد بیاره

هیچی نگفت بحثو عوض کرد اومدم اینور

خیلی حالم گرفتس بچه ها چیکار کنم اصلا تو دلم مونده

انگار هرچی رعایت کردم الان دیگه با خودش میگه همه هرجاشو خودش میده به من چه

زنداداشم خواهرام متاهل چندین ساله شوهراشون دادن پول باشگاهاشونو

بنظرتون چی بگم بهش انقدم ادعای عشقش میشه واقعا حالم خوب نیست 

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

میگی نامزد اگه عقدین نه وظیفش نیست اگرم بده لطفه هنوز دختر خونه پدرتی .والله ما مه رسممون اینه.

عقدیم نه ما رسممون نیست از وقتی رسما زنشم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم‌ یکم‌ زیادی تند رفتیخب بنده خدا گفته‌ میدم‌ دیگه

کو چرا من نمیبینم

ببین اگه عقدی و بهم تمکین کردین وظیفه هست وگرنه وظیفه نیست ولی پسر باید تو یه سری چیزا کمک کنه چون بی مسئولیت بار میاد خودت ازش بخواه خیلیا نمیفهمن

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
من خودم در حد کادو یا شام بیرون میرفتیم برام کافی بود هیچ وقت انتظار خرجای دیگه نداشتم . بعد عروسیم ...

چون بعد عروسی کم نذاشته اینجوری میگی پس

هزینه باشگاه مگه بیشتر از یک تومن است 

عقدی خونه بابات هستی از پدرت بگیر 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

خواسی ثبت نام کنی پیام بده بهش بگو فلان قدر بزن حسابم 

اگه گفت نمیدم بیا اینجوری برخورد کن

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

عزیزم حتی اگر شاغل هستی شوهرتو عادت بده به اینکه خرجتو بده 

از همون اول ماه یه تاریخ مشخص کن بگو فلان روز لطفاً برام اینقد پول بریز چون کلی خرج دارم تو ماه 

اگر الان تونستی عادتش بدی خوبه وگرنه بعد عروسی واقعا اذیت میشی