2777
2789

قضیه ماله خواهرمه لطفا راهنمایی کنید😔😔

خواهرم سنگ صفراشو عمل کرده بعد مادرشوهرش دوبار به بیمارستان رفته عیادتش وقتی بردنش خونش هم یبار رفت ولی پدرشوهرش اصلا نه به بیمارستان رفت نه به خونشون درحالی که هیچ مشکلی با پدرشوهرش نداشته هیچ یه حرفم ردو بدل نشده بینشون مادرشوهر خواهرم  پرش کرده با اینکه خونه هاشون بهم نزدیکه وسه دیقه فاصلشونه بنظرتون چه عکس العملی نشون بده خواهرم وقتی اونجا رفت

یه صلوات واسه دلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم اگه پدر شوهرت میومد خواهرت معذب میشد

بهرحال عمل کرده دیگه 

تو فامیل ما وقتی یه خانم عمل یا حتی زایمان‌میکنه تا چندین روز آقا نمیره ملاقاتش ک یوقت اذیت نشه 

اگه با خواهرتون مشکل داشتن که مادرشوهرش هم نباید میومد به نظر من گفته شاید حالش خوب نباشه و من برم م ...

نه مشکل نداشتن مادرشوهرش چه وقتی که به بیمارستان اومد چه وقتی به خونشون باخواهرم  حرف نزد البته خواهرمم حرف نزد

یه صلوات واسه دلم

بنظرم اگه پدر شوهرت میومد خواهرت معذب میشدبهرحال عمل کرده دیگه تو فامیل ما وقتی یه خانم عمل یا حتی ز ...

نمی دونم خواهرم ناراحته ولی این عروسشه فرق میکنه با بقیه باید میرفت

یه صلوات واسه دلم

هیچ عکس العملی نشون نده ولی موردی برای پدر شوهرش پیش اومد،تلفنی ازش احوالپرسی کنه

موردی پیش نمیاد هفتاد سالشه یه دونه امپول نزده تا حالا بیمارستانم نرفته اینقدر که سالمه

یه صلوات واسه دلم

نمی دونم خواهرم ناراحته ولی این عروسشه فرق میکنه با بقیه باید میرفت

ن ببین کلا من خودم چن وقت پیش عمل کردع بودم بعد واقعا دلم نمیخواست کسی بیاد خونمون چون بشدت اذیت میشدم 

مخصوصا اینکه طرف آقا می بود