2777
2789
عنوان

کاش آب شهر مارو قطع کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 60 پست
یکی شما یکی همسایه یکی اینور یکی اونور همه اگه رعایت کنن مشکل حل میشه حق الناس گردن خودتون نیارید صر ...

رعایت ینی بیش از حدی لازمه استفاده کنی حیاط شستن از نظر من ابدا اسراف نیست...

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

من حستون رو درک میکنم ولی واقعا به کسی مربوط نیست بخواد تذکر بده اون رو آبجی ۴ سالم دستاش کثیف بود پ ...

ببین اسراف آب چیزیه که به همه ربط داره 

یه دست شستن فرق داره با اب باز کردن و کل حیاط و کوچه رو شستن 

شک نکن با این اوضاع بزودی تذکر و شماره هم میا چون همین خبر رو خودم تو خبرها هم خوندم که گفتن اگه بحرانی تر بشه مجبوریم 

بعدش رعایت نکنیم یه روز بزودی میا همین دست شستن آزاد هم ارزومون میشه 

الان بعضی محله های تهران رو آب میارن میدن دست مردم چون اب ندارن 

کم کم اوضاع شهرستان ها هم بدتر میشه چون بخاطر تهران اب اونا رو میکشن اینور تا راضیشون کنن پس چه بهتر رعایت کنیم 

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیاط ما خیلی بزرگه کار پنج دیقه ده دیقه نیست خاک هم هر روز میشینه روش نمیشه واقعا کار های خونه به ان ...

عزیزم من نمیدونم شما کدوم استان و شهری .

ولی خیاطهای بزرگ رو جارو میزنن که برگها و آشغالها برداشته بشه بعد آبپاشی میکنن.

ما الا ن تو اپا رتمانیم ولی خونه باغ بزرگ داشتیم چندسال پیش نزدیک ۱۰۰۰ متر بود حدود ۳۰۰,۴۰۰ مترش موزاییک فرش بود بقیه باغ بود و درخت خب اون قسمتو هر وقت نیرفتیم مامانم یا خودش جارو نیزد یا میداد کارگر بعدم فقط آبپاشی میکردن.هم تمیز و باصفا هم صرفه جویی تو مصرف آب .

شمام امتحان کن عزیز🌹

ببین اسراف آب چیزیه که به همه ربط داره یه دست شستن فرق داره با اب باز کردن و کل حیاط و کوچه رو شستن ...

ما نزدیک تهران نیستم ولی اگه همچین شرایطی بشه جیره بندی میشه عزیزم نگران نباش انقد 

نه که زنگ و تذکر باشه و..

عزیزم من نمیدونم شما کدوم استان و شهری .ولی خیاطهای بزرگ رو جارو میزنن که برگها و آشغالها برداشته بش ...

نه اونقد بزرگ نیست عزیزم برگ و درخت هم نداره فقط خاکه این کارا هم با مامانمه کمرش درد میکنه واسه جارو 

ببین اسراف آب چیزیه که به همه ربط داره یه دست شستن فرق داره با اب باز کردن و کل حیاط و کوچه رو شستن ...

داری آب تو هاونگ میکوبی بیخیال 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

رعایت ینی بیش از حدی لازمه استفاده کنی حیاط شستن از نظر من ابدا اسراف نیست...

به پیر به پیغمبر تو این شرایط خیلی اسرافه 

ممکنه آب برا خوردنم دیگ گیر نیاد 

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

داری آب تو هاونگ میکوبی بیخیال

من نمیفهمم اداره اب جای اینکه آب امثال منو قطع کنه پرا مشترکین پر مصرف قطع نمیکنه

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

تو شاخه سبخش رو قطع میکنند خشک و تر باهم

عه💔💔

بخدا اینقدر رعایت میکنیم😭

حقمون این نیست

من نمیفهمم اداره اب جای اینکه آب امثال منو قطع کنه پرا مشترکین پر مصرف قطع نمیکنه

مملکت چیش سر جاش بوده ک این دومیش باشه

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

جنگ آب داره شروع میشه

وقتی فرهنگ مردم اینجوریه چ میشه کرد 

همینجا داری میبینی

دز آینده میفهمی کمر نداشته باشی نمیمیری اون آبه که اگه نباشه میمیری

خودتو خسته نکن