2777
2789
عنوان

کاش آب شهر مارو قطع کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 60 پست
کاش خبر پخش میکردن و شماره ای میدادن این موارد رو درجا گزارش میزدیم چقدر میگفتن کم آبیه کو گوش شنوا ...

آخ آخ اره به خدا منم میخوام تذکر بدم روم نمیشه شماره باشه بهتره.

وای بعضی مغازه دارارو دیدی ؟

آقا هستن صبح به صبح عین این پیرزنا باشلنگ اب جلوی مغازشونو‌میشورن🙄

اونم نه یذره نه دوذره شرشر آب میره اینام باخیال راحت😡

کمرشونو ملت ناقص کنن چون مدیریت درست وحود نداره؟

مدیریت اصلی همون درست مصرف کردنه خودمونه 

ولا اینا حق الناس و از خرخره تک تک اینا که اسراف میکنن در میاد 

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بی اب اسیب نمیزنه؟؟؟؟؟جارو دسته بلند کجاش اسیب میزنه ؟ ادم اصلا لازم نیس خم بشه

حیاط ما خیلی بزرگه کار پنج دیقه ده دیقه نیست خاک هم هر روز میشینه روش نمیشه واقعا کار های خونه به اندازه کافی هست واسه حیاط نمیشه اونقد انرژی گذاشت

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

چه ربطی داره من حیاط نشورم مثلا آب شما وصل میشه؟فک کردین جیره بندیه؟

وایییییییییییی خدااااااااااااااااااااااااا

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

آخ آخ اره به خدا منم میخوام تذکر بدم روم نمیشه شماره باشه بهتره.وای بعضی مغازه دارارو دیدی ؟آقا هستن ...

ولا بیای تذکر بدی هم میخورنت 

انگار مثلا پولش  رو بدن مشکل حله 

کسی نیس بگه پولت بخوره تو سرت مگه جا آب رو میگیره

من خوب جلو مامانم ومیگیرم میخواد حیاط وبشوره بهش میگم چاه پر شده نشور میترسونمش بنده خدا گوش میده بهم😁😁

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
چون مدیریت درست نیست شما آبو بریز تو کوچه بقیه هموطنات از بی آبی جون بدن آفرین به انسانیتت

دست من نیست واقعا فک میکنین من نشورم اونطوری میشه؟البته ما حوصله کوچه شستن نداریم این کار رو هم نکردیم تا حالا فقط حیاط میشوریم من دارم حرفش رو میزنم 

من کسی رو ندیدم چه تو همسایه چه جایی دیگه حیاط هم نشوره شکایت هم فک نکنم به جایی برسه چوم کار غیر قا ...

پس دور برت ادم بی فرهنگ زیاده 

چون این هم خودش یک فرهنگ هست که ادم چطور از آب استفاده کنه حداقل تو شرایط الان

حیاط ما خیلی بزرگه کار پنج دیقه ده دیقه نیست خاک هم هر روز میشینه روش نمیشه واقعا کار های خونه به ان ...

مگه پا برهنه تو حیاط رفتو امد میکنید که میگی خاک میشینه؟

هفته ای چند بار میشورین حیاطو؟

حیاط ما خیلی بزرگه کار پنج دیقه ده دیقه نیست خاک هم هر روز میشینه روش نمیشه واقعا کار های خونه به ان ...

ما هم همین مشکلات رو داریم ولا تمیزکاری داریم حیاط بزرگ داریم ولی بخاطر  بی ابی خودمون رو خیلی زحمت میندازیم چون به این روال بره نابود میشیم 

ولا من خودم هم دیسک و آتروز گردن دارم هم کمر ولی چه باید کرد 

ولا بیای تذکر بدی هم میخورنت انگار مثلا پولش رو بدن مشکل حله کسی نیس بگه پولت بخوره تو سرت مگه جا آ ...

من حستون رو درک میکنم ولی واقعا به کسی مربوط نیست بخواد تذکر بده اون رو آبجی ۴ سالم دستاش کثیف بود پیرزن همسایه جیغ زد جیغ هااا که ببند نشور آبجیم انقد گریه کرد از ترس خشکش زده بود با دستای چرب اصلا بدم میاد ازینا که تذکر میدن چه در زمینه آب حجاب هر چی 

بخدا اون روز احترام سن پیرش رو نگه داشتم ۴ چشمی منتظرم یه تذکر دیگه بده مرده زندش رو جلو چشمش بیارم

دست من نیست واقعا فک میکنین من نشورم اونطوری میشه؟البته ما حوصله کوچه شستن نداریم این کار رو هم نکرد ...

یکی شما 

یکی همسایه 

یکی اینور 

یکی اونور 

همه اگه رعایت کنن مشکل حل میشه 

حق الناس گردن خودتون نیارید 

صرف اینکه من پولشو میدم ، یا با نشستن من مگه حل میشه 

صورت مسئله رو پاک نکنید

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
ما هم همین مشکلات رو داریم ولا تمیزکاری داریم حیاط بزرگ داریم ولی بخاطر بی ابی خودمون رو خیلی زحمت ...

شما رو نمیدونم خودتون رو به خطر میندازن سلامتی تون رو.. که به نظرم فایده ای نداره ولی این مسئولیت ها تو خونه با مامانمه صد سال سیاه حاضر نیستم دردش رو ببینم که چن لیوان آب مصرف نشه

مگه پا برهنه تو حیاط رفتو امد میکنید که میگی خاک میشینه؟هفته ای چند بار میشورین حیاطو؟

آره گاها پا برهنه هم بچه ها میرن سرامیکه چون بچه های همسایه هم خیلی میان هی بدو بدو بازی نمیشه بالا سرشون وایستاد یوقت پا لخت میرن فرشا کثیف میشه

هر روز میشوریم حالا مگه خیلی خاکی باشه یه روزی بیشتر

پس دور برت ادم بی فرهنگ زیاده چون این هم خودش یک فرهنگ هست که ادم چطور از آب استفاده کنه حداقل تو شر ...

نمیدونم شاید از نظرتون اینطوری باشه ولی خب چه میشه کرد