2777
2789
عنوان

مجردا

73 بازدید | 11 پست

تایپی که برای همسرتون دوست دارید چیه 

من دوستم دارم همسرم قدش بیشتر از ۱۸۵ باشه توپر باشه لاغر نه مث نی قلیون نباشه🤣 چاق شیکم دارم نباشه 

خودم قدم ۱۷۱ هست

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه زیر ۲۲ ۲۳ هستی😂😖

الان دیگ تایپ مهم نیس

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

سایز کفشت چنده

۱۳۹ یا ۱۴۰

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

تایپم کره ای طور هست😂

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

۱۳۹ یا ۱۴۰

۱۴۰؟

😐😂

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

معلومه زیر ۲۲ ۲۳ هستی😂😖الان دیگ تایپ مهم نیس

چرا به هر حال باید به دل بشینه

۱۴۰؟😐😂

۳۹ ۴۰😂 ببخشید یکم قاطی کردم قد و سایز کفشو

مثلا چند کیلو

چنانت دوست میدارم که گر روزی فراغ افتد.❤️                                 توصبرازمن توانی کرد ومن صبرازتو نتوانم.❤️                                    گربیایی دهمت جان و نیایی کشدم غم.❤️                                         من که بایست بمیرم چه بیایی چه نیایی❤️