2777
2789

۲۳ قستمه درامه من چون طولانی شد ندیدم

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۲۳ 

الان قسمت۲۲ اومده چرته بنظرم

عاشقانه وبشدت بیحجاب

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

من تا اونجایی دیدم که میرن پیش کد خدا عقد میکنن بعدش چی میشه

بعدش دختره رو برگردوندن خونه باباش پسره رو کتک حسابی زدن اونم برگشت و تلاش کرد با دختره حرف بزنه اما خانواده دختره نمیذاشتن

بعدم رفت خونه خودش که تابلوهاشو بیاره اونجا با رفیق ساواکیش سعید درگیر شد و هلش داد اونم افتاد و مرد دختره هم که متوجه شد این یه کاری کرده و یکی رو کشته حالا از دستش فرار می کنه و میخوان با. خانواده برن خارج

قبلش دختره نمیخواست بره الان اصرار داره که برن

راستی نادر که رفیق دختر عمهه بود هم سر فضول بازیاش و اعلامیه و ....به دست مامور ساواک توی خونه حوری کشته شد

این بود انشای من

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم