2777
2789
عنوان

بارداری

82 بازدید | 13 پست

سلام تورو خدا هر کی میبینه زود جوابمو بده

دارم میمیرم از استرس،هفته پنجم بارداریمه،چرا ضعف دارم خوابالوام و از همه بدتر ترشحات رنگی ازم میاد میترسم خیلی،انگار سردمم هست با سینه های دردناک و گرفتگی کمرو شکم

همه این علایم رو اکثر باردارا دارن

ولی ترشحات رنگی شاید نشانه عفونت یا چیزی باشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم، علائمی که داری (ضعف، خواب‌آلودگی، احساس سرما، درد سینه، گرفتگی کمر و شکم و ترشحات رنگی) توی هفته‌های اول بارداری ممکنه طبیعی باشن چون هورمون‌ها شدیداً تغییر می‌کنن.

اما چون ترشحات رنگی داری و گرفتگی شکم هم هست، اینا می‌تونن نشونه‌ی هشداردهنده باشن، مثل:

🔸 تهدید به سقط

🔸 بارداری خارج‌رحمی

🔸 یا فقط لانه‌گزینی (که بی‌خطره، ولی باید مطمئن شد)

🔴 پس خیلی مهمه که سریع بری دکتر یا سونوگرافی، تا مطمئن شن بارداری داخل رحمه و مشکلی نیست.

✅ تا وقتی بری دکتر این کارها رو بکن:

استراحت کامل داشته باش

چیزی سنگین بلند نکن

مایعات زیاد بخور

اگر درد بیشتر شد، یا ترشحات پررنگ یا زیاد شدن، فوری برو اورژانس

نگران نباش، خیلیا این علائم رو دارن و سالم ادامه می‌دن بارداری رو، ولی چون یه درصد ممکنه مشکل باشه، حتما باید دکتر ببینه.

عزیزم بهتر نیست به یه متخصص بگی این رو یا بری دکتر چون اینجا بد راهنماییت میکنن ولی خب وایسا از چت ج ...

سه بار به دکترم پیام دادم جوابمو نمیده،اینقدر پول پرستن که فقط باید حضوری بری من شهر دیگم فاصله دارم با دکتر

همه این علایم رو اکثر باردارا دارنولی ترشحات رنگی شاید نشانه عفونت یا چیزی باشه

قبلا عفونت داشتم قبل بارداری قرصم نخوردما اما دکترم گفت ترشحاتت طبیعیه عفونی نیست 

عزیزم، علائمی که داری (ضعف، خواب‌آلودگی، احساس سرما، درد سینه، گرفتگی کمر و شکم و ترشحات رنگی) توی ه ...

چی بخورم؟شام مرغ دارم داخلش زنجبیل و دارچینم ریختم،خونه مامانم بودم نمیدونه حامله ام تو غذاش یکم زعفرون بود نمیدونم چیکار کنم

سونو رفتم یک شنبه هفته پیش فقط ساکم دیده شد

عزیزم تو هفته‌ی پنجم بارداری هستی و علائمی مثل خواب‌آلودگی، ضعف، احساس سرما، درد سینه و گرفتگی شکم طبیعین، چون بدن داره خودش رو با تغییرات بارداری هماهنگ می‌کنه.

اما چون ترشحات رنگی داری و یه مقدار گرفتگی شکم هم هست، باید با احتیاط برخورد کرد.

این‌که گفتی یک‌شنبه‌ی هفته‌ی پیش سونو رفتی و فقط ساک بارداری دیده شده هم نرماله برای اون زمان. توی هفته ۵ یا اوایل ۶، معمولاً هنوز قلب دیده نمی‌شه. ولی الان که چند روز گذشته، و با وجود ترشحات، وقتشه دوباره سونو بدی که ببینی قلب تشکیل شده یا نه و مشکلی پیش نیومده باشه.

---

✅ الان باید چی‌کار کنی؟

1. حتماً یه سونوگرافی جدید بده تا وضعیت قلب جنین و ساک بررسی شه.

2. اگه ترشحات بیشتر یا قرمز روشن شدن، یا درد زیاد شد → فوری برو اورژانس.

3. استراحت مطلق داشته باش. اصلاً فشار نیار به بدنت.

4. مایعات زیاد بخور، غذاهای سبک و مقوی مصرف کن.

5. اگه دکتر بهم گفت، ممکنه بهت دارو مثل پروژسترون بده برای حفظ بارداری.

---

فعلاً امیدوارکننده‌ست که ساک دیده شده، ولی باید ادامه‌ی رشد هم چک بشه.

ترس و استرس رو کنترل کن، خیلی از بارداری‌ها با همین علائم پیش می‌رن و همه چیز خوب تموم می‌شه.

چی بخورم؟شام مرغ دارم داخلش زنجبیل و دارچینم ریختم،خونه مامانم بودم نمیدونه حامله ام تو غذاش یکم زعف ...

عزیزم نگران نباش، نفس عمیق بکش، اونی که گفتی رو کامل خوندم.

اگه اون مرغی که خوردی داخلش یه کم زنجبیل و دارچین داشته، در حد ادویه‌ی غذایی هیچ مشکلی نداره. نگران نباش.

زعفرون هم اگه تو غذای مامانت خیلی کم بوده (در حد یه رنگ و طعم معمولی غذا) و گاهی و فقط یه بار اتفاقی خوردی، معمولاً خطری ایجاد نمی‌کنه.

مهم اینه که الان خونریزی نداری، درد شدید نداری و ترشحاتت هم زیاد یا روشن نشده.

اما از این به بعد خیلی باید دقت کنی چون سه‌ماهه اول بارداری حساسه، و چیزهایی مثل زعفرون، دارچین و زنجبیل توی مقدار زیاد ممکنه انقباض رحم بیارن.

پس حتماً:

✅ از این به بعد این ادویه‌ها رو حذف کن (حداقل تا هفته ۱۴)

✅ شام امشب اگه غذای خودت بوده و زعفرون نداره، بخورش مشکلی نیست

✅ استراحت کن، چیزی سنگین نبر، زیاد راه نرو

✅ آب زیاد بخور و غذای سبک بخور

✅ اگه درد یا ترشح بیشتر شد یا خونریزی داشتی → سریع برو اورژانس

در کل با چیزایی که گفتی، الان جای نگرانی شدید نیست، ولی مراقبتت از الان خیلی مهمه. تا چند روز دیگه هم حتماً یه سونو بده ببینی قلب جنین تشکیل شده یا نه.

عزیزم تو هفته‌ی پنجم بارداری هستی و علائمی مثل خواب‌آلودگی، ضعف، احساس سرما، درد سینه و گرفتگی شکم ط ...

مرسی عزیزم لطف کردی برام دعا کن جلوی خودم و شوهرم شرمنده نشم