2777
2789

بدمش ب کار گردان. حالا چطور بدمش ک  ازش فیلم تهیه کنن و پخش کنن.اوایل  خوشحالی هست و بعدش  غم انگیزه ، 

هیچ فیلمی اینجوری ندید کسی.

چطور اینکارو کنم

باید خیلی آدم مهمی باشی یا اتفاق های خاصی خیلیی خاص رخ داده بشه که همچین اتفاقی بیفته

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاوت خاص مثلا چی. ناراحتی و اعصاب یدفعه ویلچری شدم ۲ سال؟؟

خدا کمکت کنه عزیزم

ولی خیلیا هستن ناراحتی اعصاب و مریضی میگیرن دور از جون سرطان و..... اونا اگرم همچین داستان های بسازن نویسنده از خودشونه که قبول میکنن 

اگه دوست داری اول باید زندگیتو بنویسی و بتونی چاپش کنی باید تلاش مکرر کنی دست بردار نباشی 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰