2777
2789
عنوان

اینجا درد و دل کردن بده🤔🤔🤔

125 بازدید | 16 پست

من نه کسی رو دارم نه جایی رو که درد  و دل کنم. فقط وقتی عصبی و ناراحتم میام توی این سایت درد و دل میکنم خودمو خالی میکنم

در مورد خونوادم مثلا مینویسم که اذیتم کردن و ناراحتم از دستشون

کسی که من رو نمیشناسه که بخواد خونوادمو بشناسه

بعد یکی از کاربرا گفت باعث شدی کاربرای اینجا براشون دعای بد کنن

چکار کنم؟ حتی درد و دلم نمیشه کرد داشتم دق میکردم از ناراحتی

نکنه اتفاق بدی براشون بیوفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بده. اینجا همشون انرژی منفی ان.  در مورد یه چیزی از حس ششم پرسیدم بعد هی میگه ۶۰ هزار منطقه ۲ . آخه همچین رتبه ای با منطق جور در نمیاد برای یه شخص که خودش حدود تراز هاش رو می دونه. البته ک. بیش از حد ترس داشتم ک جلوی ی نفر گفتم میترسم از دیدنش . و  فهمیدم اینجا هیچی نگم چون حس ششم از حرفای خودم توی تاپیک ها با بقیه، استفاده کرده و بهم زده

میتونی آخر تاپیکت بنویسی این صرفا درد دله لطفا دعا و انرژی منفی نفرستید🙏

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

تاپیک رو قفل کنه تا بقیه ی کاربر ها پست نذارن

خب اینم به ذهنم رسید اما حس کردم دلش همدردی میخواد

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

منم توی هر تاپیکی یکی دو نفر میان اذیت می کنند. ظلم خیلی واضح رو طرف ظالم و می گیرند. میگن انقدر تاپ ...

افرین افرین

همیشه چند نفر میرن رو مخ

دیشب تو تاپیک یه نفر، دختره نوشته بود خواستگارم بعد از چند ماه رفت چون بابام تریاک میکشه. یه نفر اومد براش کامنت گذاشت، حق داره دختری که باباش تریاک میکشه رو کی میخواد و بدرد نمیخوره و...😐😐😐

برای خودمم خیلی پیش اومده طرف ظالمو گرفتن فقط میخوان روی مخ آدم برن

خب اینم به ذهنم رسید اما حس کردم دلش همدردی میخواد

درسته ولی بعضیا کرم میریزن . دست خودشون نیست. میان آدم رو اذیت میکنن. حتی همون حس ششم ها. و... .

توی تاپیک هام هست چقدر من رو قضاوت کردن و تهمت زدن بهم

درسته ولی بعضیا کرم میریزن . دست خودشون نیست. میان آدم رو اذیت میکنن. حتی همون حس ششم ها. و... .توی ...

بله میدونم بدتر از اون اونایی هستن که یه مطلب از تاپیک رو برمیدارن هیییی روش مانور میدن. در صورتی که سوالت اصلا یع چیز دیگع هست!!!

افرین افرینهمیشه چند نفر میرن رو مخدیشب تو تاپیک یه نفر، دختره نوشته بود خواستگارم بعد از چند ماه رف ...

داغونند اینها

و اونهایی که تاپیک رو درست نمی خونند. گاهی اطلاعات پست اول تاپیک کافی نیست یه دو تا سوال از استارتر بپرسی نظرت کامل تغییر می کنه. نمیرن بخونند. بعد میگن طولانی بود نخوندم!!! خوب حداقل نظر نده لامذهب با اطلاعات ناقص

ترنج