2777
2789
عنوان

تولد 18 سالگمیه و تنهام فقط کیک سفارش دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 24 پست
منم ماه بعد میشم ۱۸ و نمیدونم چجوری تولدم رو بگیرم و اینده ندارم

من حس میکنم تولد 18 سالگی خیلی مهمه برای این میخوام تولددبگیرم برا خودم البته فقط خودم باشم و هیچ ایده ای ندارمم😂

تولدت مبارک عزیزم😍😍

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری کنم خونرو؟؟ مرسی عزیزم

قربونت برم

ببین از این ریسه های رنگی بگیر بزن

بعد میتونی بادکنک هم بزنی توی عکس خوشگل میشه

دیگههه دیگه میتونی از این ریسه های چراغ دار هست از اونا بگیری(من سلیقم تو این چیزا خوب نیست فقط دارم پیشنهاد میدم😁)

چرا تنها یی؟؟؟تولد با یک جعبه شیرینی اما تو جمع لذت بیشتری داره تا  شمع وکیک دکور بادکنک ودکور فانتزی

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

چرا تنها یی؟؟؟تولد با یک جعبه شیرینی اما تو جمع لذت بیشتری داره تا شمع وکیک دکور بادکنک ودکور فانتز ...

اگ برای کسی مهم باشم خودشون اینکارو میکنن ولی فک نکنم کسی بخدا برا کادو اینا بگیره

اگ برای کسی مهم باشم خودشون اینکارو میکنن ولی فک نکنم کسی بخدا برا کادو اینا بگیره

اجی خوشکلم بهشون خبر دادی اینقده گرفتاری زیاده شاید یاد شون نمونده تولدت ابجی تولدت مبارک خوشکلم 

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

دسر و اینا درست نکنم؟؟

چرا دسر درست کن ژله میوه شربت میوه کیک شمع بادکنک عکسش هم بزار کلاه شیپوری یادت نره😂😂😂😂