2777
2789

بیشتر نه اما چون تو بازه ی کوتاه مجبور به کلی کاریم فشرده تر شده و بیشتر به چشم میاد

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه الکی آب رو هدر نمیدونم....همسایمون انشعاب پشت کنتوری داشت یه واحد خونه بایه کنتور اونم پشت کنتوری ماهانه ۴۰ تومن قبض آب میمومد براش ..هر روز هرروز فرش میشست....خواهراشم میمومدن خونه این فرش میشستن...زنگ زدم اداره آب گزارش دادم

مصرف بیشتر نشده کارا همون کاراس فقط چون ممکنه قطع بشه کارا رو هم تلنبار شدن به چشم میاد

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

اسی معذرت میخوام ک حرف بی ربطی میزنم ولی نیاز به هم صحبت دارم 

خانما مادرش راضی نیست باهم حرف بزنیم نمیدونم چجوری بهش بگم که اونم قانع شه اون الان تو شرایط خوبی نیست و خیلی دوسم داره و من خیلی دوسش دارم اما..... راضی نیستن دیگه نمیدونم پاش بمونممم یا قانعش کنم تورو خدا راهکار بزارید جلوم پسره انگشتره دور دستم خیلی رامم شده خیلیم وحشیه ها ولی خب رامه منه

من خیلی ناراحتم، هم کارمندم هم بچه کوچیک دارم ، تا میام خونه تو اوج گرما برق و آب قطعه، دوباره الانم برق قطع کردن ، آبم که هر روز از غروب تا صبح فردا قطع میشه، خسته و کلافه شدیم بخدا ، خونه اوضاعش افتضاحه اصلا نمیتونم به کارهام برسم