2777
2789

بعد از قبولی اطرافیانتون مخصوصا اونایی ک بی محلی میکردن و ازتون بدشون میومد اومدن طرفتون؟؟

تاکید میکنم رشته های خوب مث رشته های علوم پزشکی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر دایی مامانم پارسال کنکورش پزشکی آورد

پسرعموهاش منفجر شدن از شدت حسادت

چون وضعیت مالی خانوادگی اینا از بقیه پایین تر بود همیشه دست کم میگرفتن اینارو

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

ن بتر شدن بام بهتر نشدن

هیچ وقت درک نکردم چرا

البتع من علوم پزشکی نیستم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

اونایی که دوستمم بودن هم مدرسه ایی بودیم فاصله گرفتن😂😂😐

فقط اونایی که فامیل بودن واقعا خوشحال بودن 

ی حقیقتی که فهمیدم فامیلامون اونقدرم بد نیستن حداقل بهتر از دوستام بودن 

رشته ام ریاضی بود ولی

رشته خوب دانشگاه خوب قبول شدم

ولی علوم پزشکی نه

اگه لایقیم عرض کنم که بله اومدن جلو😁

همش هم سعی میکردن تیکه بندازن و درموردش جوک بسازن، انگار که هیچ کار ارزشمندی نکردم و رشته مسخره‌ایه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

رشته خوب دانشگاه خوب قبول شدم ولی علوم پزشکی نه🙄اگه لایقیم عرض کنم که بله اومدن جلوهمش هم سعی میکرد ...

حتما لایقی عزیزم من علوم پزشکیو مثال زدم وگرنه رشته های خوب زیادن

حتما لایقی عزیزم من علوم پزشکیو مثال زدم وگرنه رشته های خوب زیادن

💖💖💖

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.