2777
2789
عنوان

دیگه سینمو نمیگیره

90 بازدید | 17 پست

دخترم به پروتیین گاوی حساسیت داره الان پنج ماهشه دکتر شیر خشک مخصوص داده و گفته اینو بهش بدم ولی میخام شیر خودمو هم بخوره ولی من امروز خامه خوردم که لبنیاتیه الان میتونم بهش شیر خودمو بدم یا خطرناکه

تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم  

خامه هم نخورده باشی شیر خودتو نمیشه بدی

بهرحال انواع لبنیات هست تو رژیم غذایی

مگه اینکه کلا قطع کنی نخوری

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حساسیتش در چه حدیه؟ 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
خامه هم نخورده باشی شیر خودتو نمیشه بدیبهرحال انواع لبنیات هست تو رژیم غذاییمگه اینکه کلا قطع کنی نخ ...

دیگه مگه جز لبنیات چی نباید بخورم

خامه هم نخورده باشی شیر خودتو نمیشه بدیبهرحال انواع لبنیات هست تو رژیم غذاییمگه اینکه کلا قطع کنی نخ ...

الان مثلا اگه شیر خشک وجود نداشت نباید اینجپر بچه ها شیر نادرن بخورن

یعنی اگه رعایتم کنم بازم الرژی دارن

هیکوقت نمیتونی کامل رعایت کنی

فقط لبنیات نیست ک

ممکنه تو برنج بخوری بچت واکنش بده یا سیب بخوری واکنش بده

اسمش پروتئین گاوی

ولی درواقع میتونه حتی به نمک هم الرزی نشون بده اینجوری خودت گیج میشی و بچه اذیت

هیکوقت نمیتونی کامل رعایت کنیفقط لبنیات نیست کممکنه تو برنج بخوری بچت واکنش بده یا سیب بخوری واکنش ب ...

پس دکتر اینو به من نگفته بود چرا