2777
2789
عنوان

کیا میرن کربلا

291 بازدید | 33 پست

سلام خانما من دوسه ماه دیگه 18 سالم میشه ازدواج کردم. قراره اگه خدا بخواد با همسرم بریم کربلا اربعین اونجا باشیم تقویم زده بیست و سوم اربعینِ ما کی باید حرکت کنیم نمیخوام بیشتر از 8 یا 10 روز طول بکشه اصلا نمیدونم مرخصی بدن به شوهرم یا نه میشه لطفا کامل راهنمایی کنید پول هم کم داریم برا دونفر 10 میلیون بس میشه یا نه نمیخوام خرید انجام بدم فقط برا زیارت میرم و اینکه کاروان زیاد پول میخواد اگه خودمون همینجوری بریم آیا با برنامه ای چیزی میتونیم بریم یا نه که از همجا دیدن کنیم یا حتما باید با کاروان بریم راستی اجازه پدرم بجز اجازه همسر باید باشه یا نه چون 18 سالم نشده و اینکه پاسپورت یا ویزا و گذرنامه زیارتی کدوما بگیریم مثلا فردا بریم دنبال کار هاش چند روز دیگه میرسه به دستمون اگه میشه همه رو توضیح بدید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلی من توضیح دادم که 

اصلا یه لایک هم نکردی که خوندم 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
من نرفتم ولی پاسپورت زیارتی بگیر ویزا نمیخواد .سریع میرسونن دستت

اره عبور با گذرنامه موقتی میدن سه چهار روزم طول نمیکشه میفرستن آدرس خونه از سامانه پلیس من 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ناراحت نشین ولی خواهشا کسی نباد کربلا کنار جاده هامون تمیزه باز کلی اشغال کنار جاده ها برامون میذاری ...

ساکن عراقی؟

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
ناراحت نشین ولی خواهشا کسی نباد کربلا کنار جاده هامون تمیزه باز کلی اشغال کنار جاده ها برامون میذاری ...

شما هم نیاید مشهد پابوس امام رضا 😐هتل هامون مثل شهرتون به گند می‌کشید شهرمون شلوغ میشه آلودگی صوتی و هوا ایجاد میشه 

پاسپورت یه ۲ ۳ هفته ای میاد

نه من گرفتم دوهفته پیش سه روزه اومد

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

آخی مگه کربلا برای باباته؟

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

شما هم نیاید مشهد پابوس امام رضا 😐هتل هامون مثل شهرتون به گند می‌کشید شهرمون شلوغ میشه آلودگی صوتی ...

نه  من الان اصفهانم میخوام از اینجا حرکت کنم به سمت کربلا