2777
2789
عنوان

کیا میرن کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 33 پست

من پاسپورت بین المملی گرفتم تازه سه چهار روزه اومد

اینکه زیرهجده ای بایدبری پلیس به علاوه ده فرم میده بری دفترثبت اسنادشوهرت اجازه کتبی بده. 

اگه خریدواینانمیری فکرکنم ده ملیون بس باشه

ولی اینکه میگی ازمشهدبایدبری یکم سخت میکنه کاروفکرکنم بیشترنیازداشته باشی

من توفق نداشتم برم تاحالاولی خب اینم اطلاعاتی کوچیکی بودکه داشتم

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوکی خوش به حالت چی بگم ۲ ۳ هفته ای میاد دیگه تا الان اینقد پاسپورت گرفتم تمدید کردم بعد این میگه نه ...

من نمیفهمم چی میگی میگم اطلاعات غلط نده

من گرفتم سه چهارروزه اومدبرای استارتر

دعواداری انگار

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

آخی مگه کربلا برای باباته؟

آره دیگه انگار هرسال این میره زباله هارو جمع میکنه شما میاید مشهد شمال قشم و... زباله هاتونا با خودتون بار میکنید می‌برید که ما هم ببریم؟ تازه شما هوایی میاید و میرید ما که میخوایم پیاده روی کنیم زباله هامون هم با خودمون چجوری ببریم شما امکاناتتون کمه وظیفه شهرداری بیاد جمع بکنه از کنار جاده ها 

🤣نه فدات غرب نشبنیم

قبلنا یه بار مسیرم افتاده سمت ایلام 

چقدر مردم مهمون نوازی داره 

شما ایلامی نیستین حتما که اینجوری گفتین 😂

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
من نمیفهمم چی میگی میگم اطلاعات غلط ندهمن گرفتم سه چهارروزه اومدبرای استارتردعواداری انگار

اوکی بابا ولمون کن دیگه چیزی رو که تجربه کردیمو سعی نکن غلط نشون بدی فهمیدیم پاسپورت میگیری میری مسافرت

بجاش اینکه دهنتو وا بدی زر زر چرت بگی سعی کن صحبت نکردنو یاد بگیر

۲۸ 

اوکی بابا ولمون کن دیگه چیزی رو که تجربه کردیمو سعی نکن غلط نشون بدی فهمیدیم پاسپورت میگیری میری مسا ...

باورم نمیشه این حجم از بی ادبی ازکجامیاد؟ 

آره دیگه انگار هرسال این میره زباله هارو جمع میکنه شما میاید مشهد شمال قشم و... زباله هاتونا با خودت ...

فدات شم استان های غربی رو کشاورزی اقتصادشون میچرخه و نایلون ظروف یکبار مصرف میرن داخل زمین ها و متاسفانه بعدش کسی توجه به جمع اوریش نمیکنه و موقع شخم زمین به داخل زمین کشیده میشه و این اکوسیستم خاک و بهم میزنه و در سالهای اینده متوجه فاجعه این امر میشیم