2777
2789
عنوان

آمپول زدن پرستار مرد به خانم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 21 پست
یعنی شما میرید

من دوتا بارداری داشتم و هر سونوی ک رفتم درمانگاه یا کلینیک خصوصی و ....مرد بوده ...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
اره میشه ولی میشد خودت بگی نمیخام بگو زن بیاد

تو موقعیت انجام شده قرار گرفتم

تو مطب تزریقاتی رفتم

اقا پشت میز بود گفت بفرمایید 

گفتم امپول دارم

یه اتاق نشون داد روش نوشته بود تزریقات بانوان

گفت تو اون اتاق اماده شید

فکر کردم اتاق خانمهاس و خانم میاد امپول میزنه

دیگه اماده شدم خوابیدم رو تخت

خود اقاعه اومد بالا سرم و تزریق کرد

کاری نمیشد کنم دیگه وقتی اومد بالاسرم🫥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو موقعیت انجام شده قرار گرفتمتو مطب تزریقاتی رفتم اقا پشت میز بود گفت بفرمایید گفتم امپول دارمیه ات ...

وااای😂😂😂😂😂😂

ببخشید خیلی خندیدم 

فکر کن کشیدی پایین منتظری یهو اقا بیاد

الهی،گاهی،نگاهی...

من دوتا بارداری داشتم و هر سونوی ک رفتم درمانگاه یا کلینیک خصوصی و ....مرد بوده ...

من چون میدونم بعضیاشون چه ادمایین عمرا نمیرم 😐

و چه سو استفاده هایی میکنن

و اینکه وقتی زن هست چرا مرد 

نه بابا خلاف قانون کجاس😂اتفاقا یه شهر به شدت مذهبی بودیم خالم مریض شدرفت درمانگاهشلوغ بودفقطم مرد ب ...

خودم درمانیم 

کلافه 

آمپول با.سن رو میگم 

سرم اینا عادیه

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!