2777
2789
عنوان

مصاحبه تخصصی فرهنگیان

44 بازدید | 3 پست

سلام

در رابطه با مصاحبه تخصصی اولین چیزی ک اهمیت داره اعتماد به نفس شماست.داشتن استرس هم طبیعی هست.وارد اون اون محیط ک بشید حالتون بهتر میشه نگران نباشید.و اما تجربه ی من:

اول اینکه من نوبت ظهر بودم

نماز خوندم و به سمت اونجا حرکت کردم

توی نمازخونه نشستیم و با ی سری از هم گروهی هام آشنا شدم‌.ساعت ۱صدامون کردن و وارد سالن شدیم

وسایلمون رو تو کمد گذاشتیم

هرکس ی شماره داشت (در کارت ورود به جلسه اش)ک مشخص میشد باید بره پیشه کدوم ارزیاب.ما تقرببا۱۶نفر بودیم ک رفتیم پیشه یک ارزیاب و مارو به ۴تا گروهه ۴نفره تقسیم کرد 

اولین کاری کرد هرکدوم از گروهارو برای یکاری فرستاد 

گروه ما اول رفت برای ارائه ی شفاهی

اونجا به دوتا گروه دونفره تقسیم شدیم 

هرکس وارد ی اتاق شد

و یک برگه ی جلومون قرار دادن

درباره ی ۳تا شرکت بود

ک میخواستن ازشون خرید کنن

هرکدوم یکسری مزایا و معایبی داشت

ک باید میخوندیم و نظره مونو میگفتیم و اون رو روی یک برگه مینوشتیم و تحویل اون مسئول میدادیم

کاری ک من کردم و به شمام پیشنهاد میدم این بود ک

فقط قسمتای های مهم رو بخونید

اخر برگه رو نگاه کنید ک ازتون چی میخواد

و فقط همون هارو بخونید

و بعد از نوشتن خلاصه باید اون خلاصه رو یجورایی تدریس کنید

یعنی به ایستید و توضیحاتتون رو به اون مسئول بگید.من از تخته وایت برد استفاده کردم ک امتیاز هم داشت

این مرحله عالی بود و اصلای جای استرس نداشت.فقط نباید وقت کم بیارید

مرحله دوم گروه ما ازمون رواشناختی بود

ک فقط باید بنشینید جلوی ک لپ تاپ و سوالایی ک پرسیده میشه رو با بله یا خیر علامت بزنید.همییییین

سوالام اینجوری ک بود ک مثلا ایا تا به حال سرقت کرده اید؟😂ایا رشوه قبول میکنید؟😂

مرحله سوم بحث گروهی بود

ک ۴تامون مینشتیم و درباره ی موضوعی ‌ک بهمون داده بودن نظر میدادیم .موضوع ما این بود:مدرک تحصیلی بهترهست یا مهارت فنی

ی دفترچه هست ک توش توضیحات نوشته کامل و از روی اون میگید.بخاطر همین نگران نباشید ک درباره ی این موضوع چیزی نمیدونید.اونجا یکسری توضیحات هست ک کمکتون میکنه.فقط چنتا نکته اینکه وسط حرف دوستاتون نپرید.با تکون دادن سر اونهارو تایید کنید.مودب باشید. باصدای ن بلند و ن کوتاه حرف نزنید.با بسم الله شروع کنید.از حرکات دستتون استفاده کنید

و در اخر مرحله ی چهارم بررسی مدارک بود.ک از قبل باهاتون تماس میگیرن و میگن چ مدارکی ببرید و اونجا چک میکنن

در کل جای نگرانی نیست

فقط یادتون باشه با حجاب کامل و چادر برید

برای قبولی من هم دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.