سلام
در رابطه با مصاحبه تخصصی اولین چیزی ک اهمیت داره اعتماد به نفس شماست.داشتن استرس هم طبیعی هست.وارد اون اون محیط ک بشید حالتون بهتر میشه نگران نباشید.و اما تجربه ی من:
اول اینکه من نوبت ظهر بودم
نماز خوندم و به سمت اونجا حرکت کردم
توی نمازخونه نشستیم و با ی سری از هم گروهی هام آشنا شدم.ساعت ۱صدامون کردن و وارد سالن شدیم
وسایلمون رو تو کمد گذاشتیم
هرکس ی شماره داشت (در کارت ورود به جلسه اش)ک مشخص میشد باید بره پیشه کدوم ارزیاب.ما تقرببا۱۶نفر بودیم ک رفتیم پیشه یک ارزیاب و مارو به ۴تا گروهه ۴نفره تقسیم کرد
اولین کاری کرد هرکدوم از گروهارو برای یکاری فرستاد
گروه ما اول رفت برای ارائه ی شفاهی
اونجا به دوتا گروه دونفره تقسیم شدیم
هرکس وارد ی اتاق شد
و یک برگه ی جلومون قرار دادن
درباره ی ۳تا شرکت بود
ک میخواستن ازشون خرید کنن
هرکدوم یکسری مزایا و معایبی داشت
ک باید میخوندیم و نظره مونو میگفتیم و اون رو روی یک برگه مینوشتیم و تحویل اون مسئول میدادیم
کاری ک من کردم و به شمام پیشنهاد میدم این بود ک
فقط قسمتای های مهم رو بخونید
اخر برگه رو نگاه کنید ک ازتون چی میخواد
و فقط همون هارو بخونید
و بعد از نوشتن خلاصه باید اون خلاصه رو یجورایی تدریس کنید
یعنی به ایستید و توضیحاتتون رو به اون مسئول بگید.من از تخته وایت برد استفاده کردم ک امتیاز هم داشت
این مرحله عالی بود و اصلای جای استرس نداشت.فقط نباید وقت کم بیارید
مرحله دوم گروه ما ازمون رواشناختی بود
ک فقط باید بنشینید جلوی ک لپ تاپ و سوالایی ک پرسیده میشه رو با بله یا خیر علامت بزنید.همییییین
سوالام اینجوری ک بود ک مثلا ایا تا به حال سرقت کرده اید؟😂ایا رشوه قبول میکنید؟😂
مرحله سوم بحث گروهی بود
ک ۴تامون مینشتیم و درباره ی موضوعی ک بهمون داده بودن نظر میدادیم .موضوع ما این بود:مدرک تحصیلی بهترهست یا مهارت فنی
ی دفترچه هست ک توش توضیحات نوشته کامل و از روی اون میگید.بخاطر همین نگران نباشید ک درباره ی این موضوع چیزی نمیدونید.اونجا یکسری توضیحات هست ک کمکتون میکنه.فقط چنتا نکته اینکه وسط حرف دوستاتون نپرید.با تکون دادن سر اونهارو تایید کنید.مودب باشید. باصدای ن بلند و ن کوتاه حرف نزنید.با بسم الله شروع کنید.از حرکات دستتون استفاده کنید
و در اخر مرحله ی چهارم بررسی مدارک بود.ک از قبل باهاتون تماس میگیرن و میگن چ مدارکی ببرید و اونجا چک میکنن
در کل جای نگرانی نیست
فقط یادتون باشه با حجاب کامل و چادر برید
برای قبولی من هم دعا کنید