2777
2789

سلام خانما، لطفاً یک دعا ، چله ، ذکر ، هرچی که بلدین و حتی اگر خارج از این حیطه باشه لطفاً بهم معرفی کنین چون واقعا نیازمندشم و کارم واقعا گیره و فقط با معجزه میشه حلش کرد... دیگه رسیدم به تهش.. خیلی ممنون میشم اگر کمک کنید... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم 100مرتبه بگو طه و یه توحید بخون، دوباره 100مرتبه بگو طه و یه توحید بخون تا 7دور بشه دور هشتم 100مرتبه بگو طه و 17بار توحید بخون عالیه معمولا بار اول جواب میده، منظورم سوره طه نیست، فقط کلمه طه را بگید، یه ختم سوره توحید و یه سفره ساده مخصوص سه شنبه تو تاپیکهام هست

گفتن منو لاک کنید ولی تو پربازدید خانومه گفت دعای معراج معجزه کرده براش

من همیشه میرم پیش یه سیده خانوم برام دعا میکنه عجیب دعاش میگیره والا پولکی هم نیست هرچی دادی قبول میکنه

چون دعا برای دیگران بیشتر میگیره 

گفتن منو لاک کنید ولی تو پربازدید خانومه گفت دعای معراج معجزه کرده براش

بعضیا میگن دعای مقاتل بن سلیمان خوبه.. نادعلی.. 

من منتظر نتایج قبولی هستم که تا پانزده یا بیست روز دیگه معلوم میشه ، نمیشه چله گرفت .. نه؟ 

مثلا میتونم نذر کنم .. یا دعا کنم بعد نماز.. من نمی‌گم معجزه پیش میاد چون من تلاشمو کردم مصاحبه ام هم طبق چیزی که میدونم عالی بوده فقط یکم از نمراتم ناراضی هستم و بخاطر همین نگرانم نکنه قبول نشم... 

برای همین می‌خوام یک نذر بکنم برای قبولی، وقتی نتایج بیاد و قبول شده باشم مستقیما یک نذری درست میکنم و پخش میکنم

مثلا چقد شما میذی

باورت میشه اصلا نگاه نمیکنه یه بار پارسال یه مشکل داشتم  ۵۰ هزار تومن دادمش 😧بنده خدا نگاه نکرد بعضی وقتام یه وسیله ای چیزی براش میبرم 

خیلی وقتام اول دعا میکنه میگه نتیجه دیدی بیا بهم بگو

من همیشه میرم پیش یه سیده خانوم برام دعا میکنه عجیب دعاش میگیره والا پولکی هم نیست هرچی دادی قبول می ...

پس میشه شماهم دعام کنید؟ یا به اون خانم بگین.. اگر زحمتی نشه... واقعا ممنونتون میشم چون واقعا نگرانم.. 

یه نذر واسه حضرت رقیه بکن دلی صحبت کن حرفتو بزن دوستم با این نذر بچه دارشد رفت سوریه عروسک برد حرمش.

میگن دعای نینی سایتیها میگیره دعام کنید یه زن خسته ولی امیدوارم.