2777
2789
عنوان

برای غسل این درسته یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی باطل نمیشه ؟وسواس شدید دارم😂عادت کردم اونجوری غسل کنم الان دیگ نمیشه مگ همینجوری برم زیر دوش هم ...

سه مرتبه میشه دیگ همه رو باهم چرا.  یه بار میری زیر دوش نیت غسل سر یک بار سمت راست میری به بار سمت چپ میری 

ینی خودتو خم نمیکنی ک فقط رو سرت آب بریزه؟

نبابا مهم نیس اگه جاها دیگتم اب بریزه

من همیشه کامل میرم زیر اب گردن و صورتمو دس میکشم بعد سمت راستمو میگیرم زیر اب دس میکشم و بعدم چپمو

همین

رو ب قبله بودن هم مهم نیس

اره اخه میگه همه رو یه جا غسل کنم مثلا سمت راست و چپمنم قاتی کردم😂

هعییی از دست این اسی من الان از زیر دوش اومدم داشتم فک میکردم ک من اصلا قبله رو در نظر نمیگیرم 

عشقممممم فقط امین ❤️

وا چرااااا مهمه

عزیزم روبه قبله بودن ازواجبات غسل نیس شما نیت غسلتو میکنی سروگردن اول بعد سمت راست بعد سمت چپ جوری که آب به تمام قسمتای بدن برسه .حقیقت من هرچی خوندم متوجه مشکل شما نشدم .سخت نگیر 

این وسواس فکری که پیدا کردی وغسل وانجام نمیدی والان احساس سنگینی داری ازالقائات شیطانه