2777
2789

بدنمو خیلی دوست دارم واقعا نقص ندارم از لحاظ بدنی ۴/۵کیلو اضافه وزن دارم نسبت به قدم شکم ندارم اصلا و خیلیا بهم میگن باشگاه میری ولی اصلا نرفتم تا الان ولی شوهرم میبینم ک ب زنای چاق ازونا ک باسنشون بالا پایین می‌ره موقع راه رفتن نگاه می‌کنه و می‌دونه ک منم میبینم ولی می‌خنده انگار کیف می‌کنه میبینم من حرصم دربیاد ولی دیگ واسم مهم نیس انگار سر شدم حتی دیگ نگاشم نمیکنم موقع چشم چرونی فقط بهش میگم لیاقت نداری همین به نظرتون با این جور چطور باید برخورد کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توپربله اماچاق نه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

همسرتون هیز هستن 

ربطی به اندام شما نداره 

مطمئن باشین به خانمای دیگه هم از هر نظر نگاه میکنه 

بی لیاقت

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

راه حل پیدا کردی بگو .مردها برای خیابان گردی و تو چشم مردم زن خوش اندام و خوش پوش و نجیب میخوان واسه ...

زن کوتاه ک برا رابطه خوب نیس 🤣🤣🤣بقیه شو گل گفتی

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

مشاور و اینکه اگه آدم بفهمی هست و این موضوع نارحتت میکنه با زبون خوش بهش بگو این کارش باعث میشه ناراحت شی و از اون و زندگیتون سرد و نا امید 

البته اگر آدمیه که نمیفهمه و به اسم شوخی و من میخوام حساسیتت کم بشه و تو حساسی و اینا ... بدتر میکنه نگو بش 

به نظرم مشاوره ی درست بگیر 

راه حل پیدا کردی بگو .مردها برای خیابان گردی و تو چشم مردم زن خوش اندام و خوش پوش و نجیب میخوان واسه ...

نه این ازونا که بلند و هیکلی و چاقو دوس داره بهش میگم تو خودت شکمتو صاف کن اول انگار حامله ای