2777
2789

خواهرم تو سن کم احساسی تصمیم گرفت و با دوست پسرش عقد کرد 

یه جورایی انگار با همه و خودش لج کرد.

خانواده هامون همه در یک سطح هستیم.

تحصیلات و اینا با خواهرم برابره 

شوهرش خوش اخلاقه از نظر سن و قد و اینا بهم میخورن

تو کارای خونه کمک می‌کنه اگه خسته نباشه 

اما ایرادش اینکه خونه و ماشین نداره 

و مرد در تلاشی نیست 

یه کار آزاد داره با حقوق خیلی کم 

و اینکه مثل بقیه مردا حاضر نیست زیاد تلاش کنه 

و خب هیچ وقت هم نمیتونه سراغ کار دولتی بره یا پیشرفت زیادی کنه چون نه خانواده حمایت گر داره نه سرمایه زیاد 

الان چند جلسه است مشاور میرن و دامادمون میگه طلاق نمیدم 

خواهرم ولی میگه خسته شدم 

نه مراسم خوبی گرفتن نه چیز های که می‌خوام می‌تونه بخره 

نه جایی گردش ببره 

و همیشه باید استرس کرایه خونه و قبض ها و این چیزا رو بکشم و نگران آینده ام و با این وضع بچه هم نمیتونم بیارم 

اگه شما جاش بودین از چنین آدمی طلاق می‌گرفتین ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

راسته که میگن وقتی دوتا آدم بی پول ازدواج میکنن وارد یه جنگ میشن بدون اسلحه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا باهمدیگه کار نمیکنن؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

چرا باهمدیگه کار نمیکنن؟

خواهرم دانشجو است 

طلاق راه حل خوبی نیست. 

بهتره بیشتر صحبت کنن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

میدونی من میگم ادمی که نمیتونه تحمل کنه بی پولی رو تاقبل ازبچه دارشدن جدابشه بهترازاین هست که بایک یا چندبچه جدابشه.

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
اره طلاق بگیره تا کی می‌خواد اینجوری زندگی کنه حالا باز مرد تلاش می‌کرد و نداشت ی چیزی ولی وقتی تکون ...

ببین تلاش می‌کنه ولی کم 

وقتی خانواده پولداری نداشته باشی و ماشین و خونه نداشته باشی یا حقوق خیلی کم 

فقط بخور نمیر راه میفته

بستگی داره این وضع چقدر طول کشیده و تو این مدت شرایط حتی کمی بهتر شده و شوهر فقط میگه طلاق نمیدم یا تلاشی هم میکنه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خواهرم دانشجو است

دانشجو ها هم کار میکنن الانم که تابستونه

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر