2777
2789
میشه ایدی تلگرام بدید بهتون پیام بدم عکس بفرستم راهنماییم کنید ممنون یا درخواست دوستی بدید اینجا بهم

عکس بدید؟

من آقام

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس بدید؟من آقام

اشکال نداره فقط میخوام عکس موهام و بفرستم

اختلالات خواب دارم

بدنم همیشه ی همیشه گرم و داغه و دوست دارم دست یکی که خنک رو بگیرم

جوش صورت دارم

یه مدت راکوتان خوردم بهتر شدم ولی باز جوش میزنم پوست سرم و صورتم چربه

خلط پشت حلق دارم

میگرن دارم

وزنم زیاد نیست

‌بیشتر چاقی من تو ناحیه ی شکم و پهلو هست 

صورت گردو تپل دارم

گاهی انگارپف کرده است صورتم

چندسال پیش به خاطر سردردم رفتم دکتر طب سنتی بهم دارو گیاهی داد  وگفت طبعت سرده و نباید سردیجات بخوری ولی با دمنوشا مشکل معده  ی 

شدید گرفتم وبدنم داغ تر از قبل شد

احساس افسردگی هم دارم کمی خودم و کنترل میکنم ولی باز هر چند یک بار میاد سراغم

پوستمم گندمیه

ریزش موهام شدیدتر شده وبا خوردن آب هم انگار شکمم ورم میکنه

اینا همه علائم تنبلی تخمدان هست شغل پراسترس هم دارم

از جلوی سرم ریزش شروع شده

ابروهامم کم پشت شده و بیست و دوروز یک بار پریود میشم ونامنظم 

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه شما میتونی راهنماییم کنی

صفرا بر چیهمن تنبلی تخمدان دارم

صفرا بر گرمای زیاد و مضر بدن رو کم میکنه

یه طور سرد کننده است

اگر میخوایید از صفرا بر استفاده کنید

باید ارده شیره بخورید

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

اشکال نداره فقط میخوام عکس موهام و بفرستماختلالات خواب دارمبدنم همیشه ی همیشه گرم و داغه و دوست دارم ...

اینا همش علامت گرم و خشکی بدنه

تاجایی که بلدم فهمیدم مشکل شما چیه

تا حداقل چهل روز صفرابر یا صاف‌کننده خون مصرف کنید

به همراه اینا

صبحانه ارده و شیره بخوید...یا شام

مشکلاتتون کم کم حل میشه به امید خدا...إن‌شاءالله🌹🙂

سلام لطفاً کمکم کنید من فقط ۱۶ سالمه و موهای لخت و پرپشتی داشتم و در نور به موهام نگاه میکردم و به خودم مینازیدم تا اینکه از عید همین امسال ریزش شدید و ناگهانی گرفتم و الان توی نور کم هم کف سرم مخصوصا از جلو پیداست و در نور مستقیم که دیگه تا وسط های سرم پیداست🥺

خیلی ناراحتم ماینوکسیدیل مصرف میکنم و بیوتین و شامپوی کتوکونازول ولی تا حالا نتیجه ای ندیدم🥺😭فقط ۱۶ سالمه چطور اینجوری ریزش شدید و ناگهانی😭

اینا همش علامت گرم و خشکی بدنهتاجایی که بلدم فهمیدم مشکل شما چیهتا حداقل چهل روز صفرابر یا صاف‌کننده ...

همه ی علائمشون از گرمی و خشکی نیست

اگه دکتر طب سنتی نیستید بهتره نسخه نپیچید