2777
2789

دوشنبه سوری صد گیگ بهم داده چنتا فیلم خوب میگید

ترجیحا امریکایی ولی فرقی نداره

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

اکولایزر ۱ و ۲و۳

ونوم ۱ و۲و۳

جان ویک ۱تا ۴

انولا هلمز ۱و ۲

دامسل

کروئلا

آنا ۲۰۱۹

نارنیا

بارکد( ایرانیه )

She is the man 2006( خیلی قشنگه*)

Spy2015 (ندیدمش بنظر خوب میاد)

اداره تعدیل(ندیدمش بنظر خوب میاد)

Anyone but you 2023 (خیلی قشنگه *)

یکی از ما دو نفر ایرانیه

آتش بس ۱و۲ ایرانیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوستی ک در آن زندگی میکنم

پسرها گریه نمیکنند

هیدن فیس

بازی تقلید

داوینچی کد

شاتر ایسلند

اینارو حتما تا آخر ببین

اگ دیدی بیا نظر بده

بنظرم بهترین فیلما هستن

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

وای.پسرها گریه نمیکنند محشرههر دفعه میبینم باهاش زجه میزنم کلی😭😂

خداروشکر ی نفر پیدا شد این فیلم رو دیده باشه

خیلی ها هم هستن اولش رو دیدن گول خوردن

فک کردن خوش گذرونی یه سری جوونه !!!

آخرش...  خدا...  نابود شدم  قشنگ یک هفته سکوت مطلق بودم

من فیلم بازم  هزاران فیلم دیدم  ولی این چن تا ک اسم‌شون تو ذهنم مونده واقعا بهترین ها هستن

اون لحظه ک دختره رو مجبور کردن بهش نگاه کنه و لباس‌هاشو درآوردن ... من صدبار مردم 

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

خداروشکر ی نفر پیدا شد این فیلم رو دیده باشهخیلی ها هم هستن اولش رو دیدن گول خوردنفک کردن خوش گذرونی ...

دقیقا

اون سکانس تجاوز و اینکه جلو دوست دخترش لباساشو در آوردن و حتی پایانش که اونجوری...

وای دلم میخواست بمیرم.

محشره فلیمه و در عین حال نابود میکنه آدمو 

پوستی ک در آن زندگی میکنمپسرها گریه نمیکنندهیدن فیسبازی تقلیدداوینچی کدشاتر ایسلنداینارو حتما تا آخر ...

سینمایی هست اینا که گفتی ؟

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

دقیقا اون سکانس تجاوز و اینکه جلو دوست دخترش لباساشو در آوردن و حتی پایانش که اونجوری...وای دلم میخو ...

همش آرزو میکردم آخرش اونجوری تموم نشه حداقل بعد اونهمه عذابی ک کشید

چقدم بازیگر محشریه

فیلم  میلیون دلار بیبی  رو هم خیلی قشنگ بازی کرده

اگ دوس داشتی ببین

اونم واقعا ارزش دیدن داره