2777
2789

دوستان من پولم فقط به یکیش میرسه 

یا آبرسان کلینیک با شوینده سراوی 

آبرسان و شوینده مارک دیگه هم تو خونه دارم ،فقط می‌خوام یه دونه ازین گرونا بگیرم 😂 نمی‌دونم کدوم رو انتخاب کنم که تاثیر بهتری داشته یاشه

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

آبرسان

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

شوینده فعلا میتونی یه چیز ملایم استفاده کنی صابون بچه چیزی.بعد بخری ولی آبرسان واجب تره به نظر من.اگر تونر هم داری قبل استفاده بزنی خوبه.لازمم نیست تونر گرون بخری

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوینده فعلا میتونی یه چیز ملایم استفاده کنی صابون بچه چیزی.بعد بخری ولی آبرسان واجب تره به نظر من.اگ ...

همه چیی دارم آبرسان شوینده تونر 

ولی دلم میخواد یه دونه گرون بخرم ، پس آبرسان تو اولویته ! خودمم همین فکر رو داشتم 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

صد در صد آبرسان چون هزینه اضافه برای شوینده واقعا غیر منطقه چون شوینده فقط سی ثانیه رو دوستت میمونه ولی آبرسان حدود هشت ساعت روی پوستته

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

همه چیی دارم آبرسان شوینده تونر ولی دلم میخواد یه دونه گرون بخرم ، پس آبرسان تو اولویته ! خودمم همین ...

قیمت گرون انقد مهم نیست و اینکه لزوما عالیه

خیلی خوب بود😂😂😂متاع از چه قیمت داری؟؟

عدد 2رو ارسال کنید 😂🙏