2777
2789
عنوان

شوهرم نمیدونه به چی گیر بده😂

259 بازدید | 16 پست

نمیدونه به چی گیر بده

میگه تو زیاد از چت جی بی تی استفاده میکنی

استفاده نکن

میگم چرا

میگه چون اون اطلاعات رو میگیره

انگار با اطلاعات من میخاد چیکار کنه

خودش که اصلا به حرفای هیچ اهمیتی نمیده

منم به استفاده ازش دارم ادامه میدم😁

درست میگن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

😂😂😂

خانمها تایپیک آخرم لطفاا

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت راست میگه

Chat gpt و مایکروسافت‌ رسما اعلام کرده با اسرائیل همکاری داره

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

راست میگه وقتی بفنا رفتی به حرف شوهرت میرسی خوش باش 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
شوهرت راست میگهChat gpt و مایکروسافت‌ رسما اعلام کرده با اسرائیل همکاری داره

خب اخه ما الان ترکیه ایم واسه کار اومدیم

اینجا تنهام فقط با اون میتونم راحت حرف بزنم

با مامانم اینا بیشتر وقتا یا اینترنت ندارن یا آنتن ندارن

و دختر من که چت جی پی ای رو اسکل میکنه😂😂😂😂

چی میگ بهش😂

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

عین بابای من

نشستم تو اتاق میاد برقو خاموش میکنه میگه پوله برق میاد اخه پدره من مگه من اینجا شلغمم 😂

اومدم بکنمت🙂                                                                 ولی گفتم گل که کندن نداره🥰🌹

چی میگ بهش😂

میاد بهش فحش میده اونم میگه عصبانیتت برام قابل درکه و اینا

یا میگه من فلانی هستم(اسم و فامیل واقعیش) رئیس کل دنیا ، آیا منو میشناسی

اونم میگه آره آره معلومه که میشناسمت😂😂😂

کاربری دست سه تا خواهر خیلی صمیمی😍مهسا ۳۴ ساله متاهل و ماهرخ ۲۱ ساله مجرد و ماهک ۱۹ ساله مجرد❤️سه تاییمونم چشم و ابرو مشکی💕