2777
2789
عنوان

خانواده زنم پولمو خوردن

264 بازدید | 26 پست

آقا ما چند وقت پیش رفتیم مسافرت با خانومم، از اون سفرایی که آدم دلش می‌خواد بی‌سروصدا بره و بی‌سروصدا هم برگرده، حالشو ببره ...

چقدر هم به خانومم گفتم: به کسی چیزی نگو، نمی‌خوام فردا ماموریت خرید و سفارش بیاد رو سرمون! 🙄

ولی خب... خانم ما دلش نمیاد دهنش بسته بمونه! رفته به خواهرش گفته، اونم  پرو پرو برگشته گفته:

«حالا که می‌رید اونجا، فلان چیزو برام بخرین دیگه!»

انگار مثلاً داریم می‌ریم پاساژ سر کوچه!

شوهرش تو خونه لم داده رو مبل، من وسط اون شلوغی و گرما، عین پیک موتوری تو بازار دنبال خریدای ایشون بودم 😤

آخرش هم خریدیم، آوردیم...

حدود یه میلیون و دویست تومن شد، دقیقاً دو هفته‌ست تحویل‌شون دادیم.

حالا جالب اینجاست که با اینکه همه چی رو گرفتن و بردن و خوشحال هم بودن، اصلاً حتی یه بارم نگفتن "پولش چقدر شد؟" یا "بیا این پولو بگیر!"

ینی بعضیا یه‌جوری پول آدمو می‌خورن که آدم شک می‌کنه نکنه واقعا هدیه حساب کردن! هرچی هم به زنم میگم بابا یه چیزی بگو میگه حالا صبرکن زشته پولتو میدن 

خانومای محترم : آینه چون نقش تو بنمود راست ؛ خود شکن آینه شکستن خطاست. 

به باجناقت بگو 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روش نشده دیگه به خواهرش بگه حساب کن هدیه گرفتی براشون اگرم گفت ک پولشو میدن منتظره پول جمع کنه بده بهت ک خواهرم داده توام خیلی سخت گرفتی دیگه ۱۲۰۰ ام شد پول 

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....