افسر،ارشد،ارتش،اتریش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7040 عنوان خیلی جالبه اعضای خانوادت تو بیمارستان فوت کنه حتی بهت خبرم ندن 363 بازدید | 31 پست چ بیمارستان بی درو پیکری میتونه باشه ک حتی تماس نگیرن اطلاع بدندیروز پدرم تو بیمارستان شریعتی کرج فوت کرد چندین ساعت بعدش ک مامانم زنگ زد خبر بگیره تازه گفتن اره فوت شده یک ساعت قبلش با خواهرم رفتن بیمارستان ک ببیننش نزاشتن تا رسیدن خونه فوت شد... یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥 1404/04/31 | 11:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mina830 عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 1873 😐😐😐😐 «زندگی یکجور بلاتکلیفیست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشیهای موقتی که بوی نجات میدهند، امیدوار میکند.»
افسر،ارشد،ارتش،اتریش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7040 الهی بگردمخدا بیامرزه مرسی عزیزم یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
افسر،ارشد،ارتش،اتریش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7040 😐😐😐😐 +++ یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
هلیا۹۳h عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 10775 عزیزم غم آخرتون باشه خدا رحمتشون کنه ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما تو بمان و دگران وای به حال دگران
کاربر_سرزمین_عجایب عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 922 خدابیامرزتش میشه برا قبولیم تو آزمون عملی تربیت بدنی صلوات بفرستین؟🥺
افسر،ارشد،ارتش،اتریش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7040 خدا رحمتشون کنه. قربونت یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
افسر،ارشد،ارتش،اتریش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7040 عزیزم غم آخرتون باشه خدا رحمتشون کنه ممنون عزیزم ❤ یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
delnavaze عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 5915 والا تو عجیبتری... کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
افسر،ارشد،ارتش،اتریش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7040 تسلیت میگم بهتون 🩷 یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
همرازقلبها عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 2066 میگم معذرت میخواما خدا بیامرزه ولی اخه چجوری ممکنه پدر فوت کنه و حالت انقدر براه باشه ک تایپیک بزنی براش🥲
افسر،ارشد،ارتش،اتریش مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7040 میگم معذرت میخواما خدا بیامرزه ولی اخه چجوری ممکنه پدر فوت کنه و حالت انقدر براه باشه ک تایپیک بزنی ... خوشحال نیستم ولی ناراحتم نیستم کلا خبرم ک دادن فقط نگا کردم خدارحمتش کنه کاریه ک شده یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥