2777
2789
عنوان

خیلی جالبه اعضای خانوادت تو بیمارستان فوت کنه حتی بهت خبرم ندن

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتشون کنه یعنی کسی پیشش نبوده تو بیمارستان ؟ بلاخره همون لحظه که تماس نمیگیرن شایدم یادشون رفته یا بقول شما بی درو پیکره 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
چرا محبت نکردن بهتون ؟

پدر بدی نبود ولی خب حسمم جوری نبود ک بخوام گریه کنم یا ب اون شکل ناراحت باشم 

چندسالم بود جدا زندگی، میکردیم درکل فرق چندانی نداشت برام 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
میگم معذرت میخواما خدا بیامرزه ولی اخه چجوری ممکنه پدر فوت کنه و حالت انقدر براه باشه ک تایپیک بزنی ...

آدم های متفاوت واکنش های متفاوتی به اتفاقات یکسان دارند!!!

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
خدا رحمتشون کنه یعنی کسی پیشش نبوده تو بیمارستان ؟ بلاخره همون لحظه که تماس نمیگیرن شایدم یادشون رفت ...

نه نبود رفت تو کما یکساعت بعدش فوت شد 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
خوشحال نیستم ولی ناراحتم نیستم کلا خبرم ک دادن فقط نگا کردم خدارحمتش کنه کاریه ک شده

عزیزدلم بهترین کار رو می‌کنی طرف ما خدایی نکرده کسی فوت کنه اگه صاحب عزا خودش رو تیکه پاره نکنه و صورتش رو با چنگ خونی نکنه میگن دیدی ناراحت نیست یکی نیست بگه به شما چه اصلا 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
عزیزدلم بهترین کار رو می‌کنی طرف ما خدایی نکرده کسی فوت کنه اگه صاحب عزا خودش رو تیکه پاره نکنه و صو ...

نه بابا چ کاریه واسه همه پیش میاد دیگه درسته اعضای خانوادس ولی خب دنیا همینه کاریشم نمیشه کرد 

شاید ارتباطتون باهم خوب نبوده خیلی یا رو جا افتاده بوده و منتظر فوتش بودین

نه ارتباطمون بدم نبود 

تو جا نه رو پا بود سنی نداشت 

فقط رفت عمل روده ک رفت تو کما و فوت شد