2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی منو میبینن ازم میپرسن دیگه!!!!!!!!!بگم دلم نمیخواد بهتون بگم؟؟؟

والا منکه برام مهم نبود هرکی پرسید گفتم پسره ،چه فرقی هس مگه بین دختر و پسر؟

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

اخه نه ک ولیعهد میخواد ب دنیا بیاد😂😂 این چ تفکریه از بچه پسر دارین🤣

طرز تفکر نیست من خودم دختر و پسر برام فرقی ندارن عاشق هردوشونم

حرف حرفه خاله زنک های بیرونه...بدم میاد

طرز تفکر نیست من خودم دختر و پسر برام فرقی ندارن عاشق هردوشونمحرف حرفه خاله زنک های بیرونه...بدم میا ...

بهرحال ک میفهمن پسر بوده اونجوری بدتره ک

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

طرز تفکر نیست من خودم دختر و پسر برام فرقی ندارن عاشق هردوشونمحرف حرفه خاله زنک های بیرونه...بدم میا ...

بهرحال ک میفهمن پسر بوده اونجوری بدتره ک

مادرشوهرش می‌ترسه چشمت بزننولی خب آخر تا کی ب قول تو جاریست باید یکم آدم باشه بپذیره ان شاالله دفعه ...

میدونی اشتباه جاریم بنده خدا چی بود

حتی قبل حاملگیش همش پسر پسر میکرد

میگفت بچه دختر خوب نیست و تو این جامعه اسیب میبینه و فقط پسر خوبه و.....

تا اخر زد و بعد از چندسال ناباروری دختر دار شد

خوددار نبود

کاش الکی هم که شده میگفت دختر میخوام..

انشالا پسردار بشه

بدی ازش ندیدم

به نظرم یه پیش مرگ هم استخدام کن. هر غذایی خواستی بخوری بچشه قبلش

یه وقت مسمومت نکنن

چند تا بادیگارد هم بگیر بیرون میری مراقبت باشن.

اخه نیست جانشین پادشاه رو داری دنیا میاری، سو قصد بهت زیاده!

🫤🫤🫤🫤

واقعا این رفتارا یعنی چی ؟! مثلا جاری بیچاره قراره بلایی سر تو و بچه بیاره چون بچه ات پسره ؟!!!!!!!ا ...

معلومه که همینطوره

ماشالا دخترشم خیلییی نازه و حرف نداره

سوال من چیز دیگه ای بود اما...

خب نگو بعضیا چشمشون شوره و اهل دعا نویسی و اینجور کاران حتما یه چیزی دیده ازش که میترسه برات ... به خانواده خودت بگو جنسیت واقعی رو ولی به اینا بگو دختره

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
معلومه که همینطورهماشالا دخترشم خیلییی نازه و حرف ندارهسوال من چیز دیگه ای بود اما...

ببین اگه قرار ب چشم کردن باشه بعدا ک ب دنیا بیاد ک میفهمن پسره چشم میکنن  کلا ب این حرفا اهمیت نده پرسیدن بگو جنسیتشو

میدونی اشتباه جاریم بنده خدا چی بودحتی قبل حاملگیش همش پسر پسر میکردمیگفت بچه دختر خوب نیست و تو این ...

چقد نابلد بود دختر مگه چشه مردم هنوز تو باردار شدن موندن از خدا می‌خوان فقط بچه داشته باشند دختر و پسر فرقی نداره

ان شاالله