2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اینو بگم واقعا!؟چی بگم والابرا من که جفتش عزیزه و هیچ فرقی نمیکنه جنسیت بچهاما مادر شوهرم تاکید ...

ببین کلا بگو نمیدونم میخام بذارم بدنیا بیاد بفهمم جنسیتش چیع 

اگه بگی دختره خب همه میفهمن چرا دروغ گفتی و ضایع میشی البته دروغ گفتن هم نداره اینا خرافاته 

حتما یه چیزی میدونهه خب 

منم نگفتم 

گفتم مشخص نشد بچه نچرخیده بود 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
مادرشوهرش می‌ترسه چشمت بزننولی خب آخر تا کی ب قول تو جاریست باید یکم آدم باشه بپذیره ان شاالله دفعه ...

اخه نه ک ولیعهد میخواد ب دنیا بیاد😂😂 این چ تفکریه از بچه پسر دارین🤣

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

مادرشوهرت لابد وقتی هم بچه بسلامتی دنیا اومد میگه فعلا لباس صورتی تنش کن تا بزرگتر بشه 🤦😐 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

شاید می دونه ممکنه حسادت کنه می خواد جلوی حسادتش رو بگیره

والا مادر شوهرم همیشه یه گوشزدهایی بهم میکنه

واقعا از جاریم مستقیما بدی ندیدم هیچوقت

اما مادرشوهرم همیشه میگه مراقبش باش...میگه نمیشناسیش

شاید حرفی چیزی زده پشت سرم