2777
2789

درضمن من همیشه شمارو دنبال میکردم ،ازاینکه بعد از اون تجربه سقط دوسال پیشت بالاخره باردار شدی،و به ارزوت زسیدی خیلی برات خوشحالم ،من یادمه که توی تاپیکای قبلیتون چقدر دنبال دوا درمون بودین و چقدر چشم انتظاری کشیدین تا دوباره باردار شدین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی یادم رفته بود نصفه شبی اینو خوندم یادم افتاد حالا تا صبح از ناراحتی خوابم نمی بره

مادر شوهر منم به من الکی می گفتن بچه جاریم دختره فکر می کردن من چشمش می کنم حالا ما اصلا تو فرهنگمون این چیزا نیست بیشتر از این لجم می گیره که نفهمیدن من این چیزا رو نشون عقب ماندگی می دونم 

تازه من بچه نداشتم بعدم که بچه ام پسر شد

ولی به حرف مادر شوهرت گوش نکن هم از این نظر که این طرز فکر زشت و ناپسند و عقب مونده اس هم از این نظر که جاریت ناراحت میشه تحقیر میشه و به بچه اش توهین میشه

بهش بگو بعد به مادر شوهرت بگو اصلا حواسم به حرف شما نبود

من جنسیتو گفتم یعنی بزور خودش از زیرزبونم کشید و بعدش چنان تابلو رابطه رو خراب کردن الان پنج ساله حرف نمیزنن با ما جاریم اینا،، خب گناه یچه های من چیه این رفتارا چیه، انقد مهم بود براشون خب چندمیشونو میرفتن تعیین جنسیت، حالا من خودم اصلا حال روحیمم خوب نبود چون خداخواسته بود و هر دو جنس رو داشتم تازه من دیوونه ی دختر بودم، ولی اینا بدترین رفتارا رو با پسرام کردن ولی سر دخترم کادو پشت کادو

نخیر برای تا وقتی هست ک خودشون خود ب خود متوجه بشن!چطور انقد اعتماد بنفس دارید ک وقتی جاهل به چیزی ه ...

تموم شد؟ همین شماها دین خراب کردین ، مدرکتو کیلویی از کجا گرفتی بریم ماهم بخریم؟

از سایه برو

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

ازنوشته هاتون حس میکنم شماخانم محترم و بی شیله پیله و بسیارعاقلی هستی به ذهنیت خودت توجه کن ،که بهتر ...

چه خانوم مهربونی

ممنون که وقت گذاشتین و کامنت گذاشتین

انشالا همیشه سلامت و شاد و موفق باشی

ماشالا بمب انرژی مثبت هستینا

والا همه جنسیت رو پرسیدن و منم راستشو گفتم دیگه

به همه خواهر برادرای شوهرم اعلام کردم که دلخوری پیش نیاد

میدونستم واسشون مهمه که پنهون کاری در کار نباشه....

وایی یادم رفته بود نصفه شبی اینو خوندم یادم افتاد حالا تا صبح از ناراحتی خوابم نمی برهمادر شوهر منم ...

عزیزم اعلام کردم بهشون

گفتم دلخوری پیش نیاد

مادرشوهرم 90 سالشه

به قولا گفتم تو این یه مورد عقلمو ندم دستش

چه خانوم مهربونیممنون که وقت گذاشتین و کامنت گذاشتینانشالا همیشه سلامت و شاد و موفق باشیماشالا بمب ا ...

چون خودتون مهربونید دردیگران مهربونی رو میبینید

ماآینه ی همدیگریم 

درمن خودتونو دیدید درواقع الهی به راحتی فارغ بشی باخیرو خوشی و درامان خدا 

دعاگوتم عزیزدلم و التماس دعادارم عزیزم 

دمت گرم بهترین کاررو کردی برای پسرت آه و ...نخریدی 

پسرت نامداربه خوبی باشه الهی زیر سایه حق تعالی و عشق و محبت و وفتی بین پدرو مادرش آمین