2777
2789
عنوان

فقط ببینید مامان من چی گفت😐

215 بازدید | 17 پست

بحث سر این بود که دخترهای مردم خیلی کارها میکنن، منم گفتم دخترهای مردم هم خیلی چیزها دارن که من ندارم. مثلا ماهیانه بالای پونصد میگیرن از والدینشون و کم خرید نمیکنن، کم کافه نمیرن، کم بیرون نمیرن. بعد مامانم گفت خب ما هم بهت ماهیانه میدیم. گفتم چقدر؟ گفت پنجاه من، پنجاه بابات ماهی صد تومن!!!!

صد تومن در ماه به یک دختر نوزده ساله!!!!

منم نه گذاشتم نه برداشتم گفتم این پول رو به سگ هم بدی روش رو برمیگردونه. نمیخوام ماهیانه ممنون.

ماه سی روزه، صد تومن در ماه یعنی میانگین روزی سه هزار تومن باید خرج کنم توی وضعیت اقتصادی که آدامس هم سه تومن نمیدن😐

گفت بیشتر میخوای خودت برو کار کن. منم گفتم پس نمیتونید توقع داشته باشید شبیه دخترهای دیگه باشم وقتی هیچیم شبیه اونا نیست.

بعد میگن چرا میخوای برای فرهنگیان! فرهنگیان پرستیژ نداره و از اینجور حرفا... حداقل فرهنگیان از اول یک پولی بهم داده میشه از والدین خودم که آبی گرم نمیشه. 

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

تو فقط یه لطفی کن به خودت رپ درست تمرکز کن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ۵۰ میده بهت؟ با چه عقلی؟؟ چقدر پرروعه باورم نمیشه ... کم کم باید ماهی یکی دو تومن بدن بهت ... چقدر متاسف میشم وقتی میبینم هنوز همچین والدین نا اگاهی وجود دارن 🤕 خوب جوابشو دادی 

به بابات بگی بیشتر بده نمیده؟؟؟ بابا ها ک دخترین ازش بعیده

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

واسه دانشگاه فرهنگیان میخوای بخونی؟ ببین بعضی مخارج واسه بعضی خانوادا ها تعریف نشده اس مثل پول کافه میگن خب نرو پول ترمیم ناخن میگن خب واجب نیست نکن چه میدونم خیلی کارهای دیگه ، با اینجور فرهنگ ها تنها راهش اینه که مستقل شی و زود به درآمد برسی ، ولی توی حقوق و خرج های خودت خیلی مدیریت کن ، قناعت و صرفه جویی یه هنره 💋

تو فقط یه لطفی کن به خودت رپ درست تمرکز کن

امسال که فرهنگیان نیوردم اما سال بعد میمونم فقط برای فرهنگیان بخونم. سر کار باید برم، دورهٔ شنیون و اینا برم، گواهینامه بگیرم و همهٔ این کارها رو باید بکنم همزمان با خوندن

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

واقعا ۵۰ میده بهت؟ با چه عقلی؟؟ چقدر پرروعه باورم نمیشه ... کم کم باید ماهی یکی دو تومن بدن بهت ... ...

تا حالا که هیچی نمیدادن حتی یک هزار تومن در حالی که صد تومن به برادر ده ساله ام برای بوفه مدرسه میدادن😂💔

بگمم میگه تو بگو چی میخوای تا برات بخریم در حالی که نصف چیزهایی که من میخوام رو میگن به درد نمیخوره و فلان

مثلا خواستم یک کلیپس مو بخرم هشتاد تومن بود، خب جنس خوب ارزونتر نیست. گفتن گرونه نمیخواد بیا بریم

اگه با هدف پول بیای دانشگاه فرهنگیان ناامید برمیگردیخوددانی

علاقه دارم به تدریس و اینا فقط برای پولش نیست

محیطش هم دوست دارم

امسال که فرهنگیان نیوردم اما سال بعد میمونم فقط برای فرهنگیان بخونم. سر کار باید برم، دورهٔ شنیون و ...

بهت افتخار میکنم گلم 🫂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂