2777
2789

من پارسال دبیرستانم تموم شد و امسال پشت کنکور بودم

ترازم افتضاااااح پایینه و دیگه حوصله خوندن و موندن پصت کنکور رو ندارم

به نظرتون رشته های سوابق اینده شغلی دارن؟ کدوم رشته بهتره؟ رشته خودم تجربیه ولی اونجور که خوندم سوابق رشته های دیگه هم میشه رفت

🤍.

رشته های سوابق هم همون رشته های کنکورن دیگه

مثلا مدیریت بخوای بخونی با سوابق و با کنکورش هردو سریه کلاس میشینن

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رشته های سوابق هم همون رشته های کنکورن دیگهمثلا مدیریت بخوای بخونی با سوابق و با کنکورش هردو سریه کل ...

چون بدون کنکوره میترسم ارزش مدرکش پایین باشه بعدا پشیمون بشم

🤍.
میکروبیولوژی مد نظرمه ولی میترسم اینده نداشته باشه

بستگی ب خودت داره

دیگه مدرک اونقدرا مهم نیس

من خودم گرافیک بدون سوابق خوندم

هرجا میرم ازم کار میخوان ن اینکه مدرکم از کجاس

دعا کنین سال دیگه استخدام آموزش و پرورش شم ✨️

اگه بخونم آینده دارن؟

اگه منظورت اینه که استخدام ارگان های دولتی بشی باید رشته ای رو انتخاب کنی که استخدامی داشته باشه 

ولی اگه میخوای برای خودت کسب و کار داشته باشی بازم باید علاوه درس های دانشگاه در بازار کار مرتبط با رشته ات تا میتونی تجربه کسب کنی کلا به خودت بستگی داره که چی میخوای 

چون بدون کنکوره میترسم ارزش مدرکش پایین باشه بعدا پشیمون بشم

رشته های انسانی خوبن

دانشگاه آزاد برو مثل دولتی هست

من به کاربرا بی احترامی نمیکنم، اونا بهم بی احترامی میکنن🤕در کل از آدمایی که بی دلیل بهت میپرن بدم میاد، فکر میکنن که با متهم کردن به جایی میرسن ، خیلی جاها اتفاق افتاده حتی تو تلگرام😟اینو یادت بمونه که هر موقع از رشته و دانشگاهت بد گفتن یاد آترینا بیوفت که واسه اونم حرف در آوردن، من دانشگاهم رو دوست دارم اما تو اینجا خیلی ازش بد میگن😿حتی اگه از ظاهرم بدم بیاد باز خدا رو شکر که یه دخترم💕هدفم داشتن یه شغل حلال و پر پرستیژ 💪و البته برای رفع مشکلم مدام دعا میکنم و از خدا کمک‌میخوام، میدونی چیه! کمک خواستن از خدا یه هنره 🤲 و در آخر زندگی یه فرصته!☠️