2777
2789

چی شد که کار به طلاق کشید؟ اولش آدم خوبی بود بعد تغییر کرد؟ یا از اولش آدم درستی نبود؟ اگه آدم درستی نبود از اولش چرا باهاش ازدواج کردین؟

توصیتون با ماهایی که اوایل زندگیمونه چیه که کارمون به طلاق نکشه؟

ببین تنها چیزی که میتونم بگم اگه میخای کارت به‌جدایی نکشه از اول هرچی میبینی که نمیتونی باهاش کنار بیای نگو بعد درست میشع اصلا نمیشه که بدتر هم میشه. مثلا اگه تو اشنایی دیدی طرف خسیسه و از خساستش ناراحتی نگو خب عیبی نداره تو زندگی درست میشه. نمیشه‌ اصلا نمیشه. این تازه بهترینش بود

اصلا از روی عشق و احساس به اون آدم که میدونی اشتباهه تصمیم نگیر. اگه دیدی و باز نتونستی همون اول ازش دل بکنی بدون اخر راهت بعد از چند سال زندگی و افسردگی و با بچه میشه جدایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تنها چیزی که میتونم بگم اگه میخای کارت به‌جدایی نکشه از اول هرچی میبینی که نمیتونی باهاش کنار ب ...

من ازدواج کردم الانم مشکل جدی نداریم باهم. ولی میخوام بدونم جی میشه بعد چندسال زندگیا بهم میریزه

سعی کن روابط با خانواده اش کنترل کنی. زیاد ادای ادم های مهربان و خوب و صمیمی در نیار. اندازه نگهدار.  خوب باش ولی زندگیت در اختیارشون نزار که بیان وسط زندگیت  برای هر چیزی اجازه دخالت نده  

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

سعی کن روابط با خانواده اش کنترل کنی. زیاد ادای ادم های مهربان و خوب و صمیمی در نیار. اندازه نگهدار. ...

منم‌ میخوام حریم خصوصی داشته باشه زندگیمون ولی خب مادرشوهرم توقع داره گزارش لحظه به لحظه بگیره

من ازدواج کردم الانم مشکل جدی نداریم باهم. ولی میخوام بدونم جی میشه بعد چندسال زندگیا بهم میریزه

خب خدا رو شکر. فکر کردم مجردی. بهم ریختن زندگیا فقط یه دلیل داره خودخواهی. حالا چه دو طرف چه یکی از زوج. وقتی طرف فقط فکر خودشه و میکه دو‌روز زنده ام باید اونحور که میخام زندگی کنم و گذشت نداره تعهد نداره نمیفهمه زندگی مشترک یغنی چی میشه همین. ایشالا خوشبخت باشی

خب خدا رو شکر. فکر کردم مجردی. بهم ریختن زندگیا فقط یه دلیل داره خودخواهی. حالا چه دو طرف چه یکی از ...

آدم میاد تو نی‌نی سایت میترسه از بس شوهراشون بداخلاق و اهل خیانت و ... . 

منم‌ میخوام حریم خصوصی داشته باشه زندگیمون ولی خب مادرشوهرم توقع داره گزارش لحظه به لحظه بگیره

همه اشون همین هستن دیگه کم کم یاد می گیری. تلفن ها رو یکی در میون جواب بدی. می پرسه چه خبر؟ هیچی؟  چی داری می پزی؟ حالا تا ظهر یه چیزی سر هم می کنم!  کجا رفتین؟ هیچی همین جاییم!   کی اونجاست؟ هیچ کسی خودمونیم! 

اگه هم مهمون داشتی که از قبل تلفن از پریز درمیاری که نخواد زنگ بزنه و مجبوری باشی تو لحظه آمار بدی  

کلا صدا تلفن رو هم کم کن.  

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

آدم میاد تو نی‌نی سایت میترسه از بس شوهراشون بداخلاق و اهل خیانت و ... .

نه اینطوری هم نیست که همه بد باشن. خیلی زنها هم هستن الان خیانت میکنن ولی چون اقایون نمیان بگن به چشم نمیاد. کسی هم که تو زنذکیش مشکلی نداره که نمیاد هر روز بگه من خوبم و فلان. بیشتر اینجا برای درددل امثال منه که کم میارن میخان یه کم سبک بشن واسه همین همه فکر میکنن مردها همه خیانت میکنن یا بداخلاقن. ولی اگع همخ اونایی که مرذای خوب دارن هم بیان تعریف کنن میبینی که اونقدر هم اوضاع خراب نیست

همه اشون همین هستن دیگه کم کم یاد می گیری. تلفن ها رو یکی در میون جواب بدی. می پرسه چه خبر؟ هیچی؟ چ ...

اره واقعا ما شهر دیگه‌ای از خانواده‌هامون زندگی میکنیم تا دوریم همه چی خوبه تا میریم سر بزنیم چند روز خونشون هستیم ناراحتیا شروع میشه

نه اینطوری هم نیست که همه بد باشن. خیلی زنها هم هستن الان خیانت میکنن ولی چون اقایون نمیان بگن به چش ...

حتی اوناییم که زندگیشون عالیه بازم دلخوری و ناراحتی پیش میاد براشون که بخوان درد و دل کنن زندگی ادمیزاد همینه دیگه یه تلخه یه روز نه. درسته حرفت

حتی اوناییم که زندگیشون عالیه بازم دلخوری و ناراحتی پیش میاد براشون که بخوان درد و دل کنن زندگی ادمی ...

اره مگه میشه زندگی بدون دلخوری. ولی یه چیزی مثل خیانت یا رفتارای وحشتناک بعضی مردا انقدر فشار میاره که آدم دنبال یه جایی میگرده بغضش رو خالی کنه