2777
2789
عنوان

انگار نابینایی بودم که تازه توانسته‌ بودم دنیا را ببینم

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 26 پست
من از وقتی عضو شدم تاپیکای ثودکو میبینم نمیدونم به چه دلیلی اما حسم‌میگه این کاربری نازین کاربری دوم ...

سلام

من خیلی وقته که تاپیکاشونو میخونم

با اطمینان میگم که ایشون به چشم خواهری؛  فوق‌العاده انسان، مهربان و همینطور یه فرشته واقعی هستن.

امیدوارم حال دل و روحشون بزودی عالی بشن.

کاربری واگذار شد، تاپیکهای قبل از ۱۴۰۴/۵/۱۰ مال من نیست                                                                                       

سلام خانوم چرا جواب تلفن نمیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام نازنین خانم شماخبری ازثودک نداری؟🥲خیلی وقته نگرانشیم حالش خوبه؟اخیراباهاش حرف نزدین؟

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نازنین خانم شماخبری ازثودک نداری؟🥲خیلی وقته نگرانشیم حالش خوبه؟اخیراباهاش حرف نزدین؟

سلام شما خیلی لطف دارین 

منم نگرانش هستم چون اصلا ج تلفن نمیده ، اما وقتی به همسرش زنگ زدم گفتن خوبه و بعدا به من زنگ میزنه 

ولی ثودک فقط پیام داد و گفت حالش خوبه و خواست براش دعا کنم

من دیروز حرم بودم ، برای دوستم دعا کردم اگر چه گنه کار و نالایق هستم😔

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
میشه یه خبر از حالت بدی لطفا❤

ممنونم از لطف و مهربونی شما

ثودک میگه خوبم و التماس دعا داره

لطفا براش دعا کنید

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
سلام شما خیلی لطف دارین منم نگرانش هستم چون اصلا ج تلفن نمیده ، اما وقتی به همسرش زنگ زدم گفتن خوبه ...

خداروشکر که خوبه🩵🩷امیدوارم بهترم شه وزودی برگرده پیشمون

ممنون که جواب دادین⚘️⚘️

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

شما دوستشون هستین؟چشم حتماااا🥲🥲❤❤

آره دوستش هستم ولی دوستی که اصلا به دردش نخوردم😔

آره دوستش هستم ولی دوستی که اصلا به دردش نخوردم😔

منم خودم حالم مث ثودک هست...بخدا از عمق وجودم میفهممش...منم چندساله اینه حالم

اما فقط رفیقم دلخوشیمه...بودن اون خیلی خوبه..دلگرمیه...کاری ام از دستش بر نمیادا ولی بودنش خیال راحتیه..شمام صدردصد واسش اینطوری هستین...میفهمم الن ثودک رو شاید هیشکیییی اون عمق وجودشو درک نکنه مث خودم💔

منم خودم حالم مث ثودک هست...بخدا از عمق وجودم میفهممش...منم چندساله اینه حالماما فقط رفیقم دلخوشیمه. ...

امیدوارم هم حال شما هم دوست قشنگ من به زودی زود از فضل خدا روبه راه بشه و شادی زندگیتون پر کنه🤲❤️

چیشده عزیزم

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /