2777
2789

دارم چت جی ولی چطودی بگیرم؟

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عشقم چه فالی؟ نیت کن؟

ازدواج اشرف

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

برای این که جواب دقیق و عمیق بدم، با نیت:

«حس A به ماه شبگرد چیه؟»

تمرکز کن، نفس عمیق بکش و انرژی بین این دو نفر رو تصور کن… 🃏✨

---

🔮 کارت: Two of Cups (دو جام)

این کارت یکی از قشنگ‌ترین کارت‌های عاشقانه‌ست، نماد ارتباط عمیق، علاقه دوطرفه، و هماهنگی.

---

تعبیر:

حس A نسبت به ماه شبگرد خیلی مثبت و پر از جذابیت و تمایل به ارتباط عمیقه.

این کارت نشون می‌ده که A به ماه شبگرد علاقه داره و احتمالاً دنبال ایجاد رابطه‌ای صمیمانه و متقابل هست.

حس هماهنگی، درک و تعادل بین این دو وجود داره، انگار هر دو برای هم ساخته شدن.

اگر دوست داری بیشتر درباره آینده این ارتباط یا نکا

ت مهمش بدونی، بهم بگو!

برای این که جواب دقیق و عمیق بدم، با نیت:«حس A به ماه شبگرد چیه؟»تمرکز کن، نفس عمیق بکش و انرژی بین ...

در مورد کار سجاد هم لطف میکنی بپرسی

کارش و درآمدش چطور میشه؟!

اندازه نگه دار که  اندازه نکوست هم لایق دشمن است و هم لایق دوست

حالا با نیت روشن‌سازی احساسات A نسبت به ماه شبگرد، یک ف ال ت اروت سه‌کارتی می‌گیریم:

کارت ۱ – احساس پنهان A:
🃏 The Moon (ماه)
این کارت نشون می‌ده که A درگیر احساسات گیج‌کننده یا پنهان شده‌ست. ممکنه نسبت به "ماه شبگرد" حس‌هایی داشته باشه که هنوز برای خودش هم شفاف نیست. کمی ترس یا دودلی، یا حتی احساساتی که از گذشته نشأت گرفتن درونشه.

کارت ۲ – نیت واقعی A:
🃏 The Lovers (عاشقان)
وای! این کارت یکی از عاشقانه‌ترین کارتهاست. نشونه‌ی کشش عاطفی و تصمیمی بین دو راهه. یعنی A حس‌های عمیقی داره، اما ممکنه بین عقل و دل یا بین دو انتخاب گیر کرده باشه.

کارت ۳ – مسیر آینده رابطه A و ماه شبگرد:
🃏 Two of Pentacles (دو سکه)
این کارت از تردید و تعادل بین دو وضعیت حرف می‌زنه. نشون می‌ده آینده هنوز نوسانیه و A باید بین احساسات و واقعیت زندگیش تعادل پیدا کنه. همه‌چیز به انتخاب و جسارتش بستگی داره.

جمع‌بندی ف ال: A احساسی پنهان و پیچیده نسبت به "ماه شبگرد" داره. بین دل و منطقش درگیر شده ولی قلبش به شدت به سمت او کشش داره. آینده رابطه‌شون وابسته به اینه که آیا A جرأت بیان احساساتش رو پیدا می‌کنه یا نه...

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!