2777
2789
عنوان

شب قبل طلاق چه شب غمناکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 209697 بازدید | 518 پست
۲۹ سالگی شروع کردم...سال ۱۴۰۰کنکور ۴۰۱ قبول شدم

منم 28 سالمه نه سالو خورده ایه ازدواج کردم دانشگاه نرفتم الان میخوام دانشگاه ازاد ثبت نام کنم حداقل لیسانسمو بگیرم هم میترسم نتونم هم بخاطر سنم دودلم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در ضمن هم معلمم هم خوب و محجوب نمیدونم اشکال کار کجاست عزیزم کاش بدونم یبار قاضی تو روش گفت خانوم هم ...

ایشون اگر پایین تر از شما باشه معلومه با خورد کردن شما میخواد خودشو بالا بکشه که هوا ورت نداره فکر کنم شکاکم هست که بهش خیانت کنی

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
سلام عزیزم میتونم سوال بپرسم هنوز هم خوشحالی یا اینکه به مرور زمان پشیمون شدی یااینکه از خوشحالیت کم ...

ن چرا پشیمون شم؟؟؟

با تمام وجودم خوشحالم 

چون اولا که منو اون باهم تفاهم نداشتیم 

اون به زنی احتیاج داشت که بیشتر مادر باشه براش 

و چون خودش عقل معاش نداشت باید زنی می‌گرفت که خیلی خرج نداشته باشه مخصوصا برای مسئله زیبایی مثلا من زیبایی دارم در حد معمول ولی اون از دماغم راضی نبود ولی راضی به عمل نبود چون پول نداشت من هی میخواستم برا خودم لباس بخرم مانتو بخرم به خودم خیلی برسم اون پول نداشت و از طرفی هم رو من عیب میذاشتم منم اعتماد به نفس پایین داشتم و بی تجربه بودم خیلی راه دادم بهش که هرچی خواست بهم گفت 

سلام عزیزم میتونم سوال بپرسم هنوز هم خوشحالی یا اینکه به مرور زمان پشیمون شدی یااینکه از خوشحالیت کم ...

دوما که اون قرارع پدر بچم بشه و البته که خانوادش برام مهم بودن ، پدرش مادرش اهل خیانت بودن اینم یه عمر پدرشو مادرشو دیده بود و از طرفی هم در چنگ مادرش بود مادرش روش تسلط داشت منم پس مادرش دادم 🤣

خب ببین اینا بیماری خودشیفتگی هم داشتند که من نمی‌خواستم در پا برجا بودن نسل این موجودات شریک باشم 

ولی یه چیزی بگم که من اگر برگردم عقب شاید با تجربه و عقلی که الان بدست آوردم ، شاید میدونستم چیکار کنم ولی طلاق باعث شد که من خودمو پیدا کنم درس بخونم دانشگاه مهارت تولید محتوا عکاسی و فروش و ... یاد بگیرم و هنوزم دارم روز به روز پیشرفت میکنم و یاد میگیرم و دیروز خودمو با امروز خودم مقایسه میکنم خیلی پیشرفت کردم 

والبته شناختی که من از خانواده نداشته اینا پیدا کردم هم خیلی مؤثر بود که هیچ وقت پشیمون نشم 

عزیزم میشه بگی چطور حالت خوب شد؟؟؟؟

خودآگاهی 

خودآگاهی

خودآگاهی

خودآگاهی

خودآگاهی 

خودآگاهی

خودآگاهی

خودآگاهی

خودآگاهی 

خودآگاهی

خودآگاهی

خودآگاهی

وقتی خودتو نمیشناسی حس وابستگی پیدا می‌کنی به گذشته و خاطراتت و حتی یه آدم ولی وقتی خودتو بشناسی حس های زودگذر درونت از بین می‌ره احساست کنترل میشه 

مسیر برات روشن میشه 

هدف گذاری می‌کنی 

انگیزه میگیری 

منم رفتم دنبال خودم ، خودآگاهی 

دنیا که به پایان نرسیده من طلاق گرفتم ، باشه اینقدر پیشرفت میکنم که یه بهتر از اون بیاد سمت من 

اول رفتم تست استعداد سنجی بعد 

رفتم دانشگاه ثبت نام کردم 

بعد رفتم کسب و کار راه انداختم 

شروع به پیدا کردن خودم کردم 

رفتم کلی مهارت یاد گرفتم از تولید محتوا و تبلیغ نویسی و سناریو نویسی برای محتوا بگییییییر تا فروش که خوراک خودمه 😋

از صفرم شروع کردم کلی سوتی دادم ولی عوضش مثل اون زنایی نشدم که بدون پول شوهر زمین لرزه قلبی بگیرن نگران نش 

این همه زن داریم که موفق هستند میلیاردر هستند اوووووه چه قدر پولدار و خودساخته 

ولی مجردن ،

عزیز دلم چقدر طول کشید حکم طلاق بگیری

ببیین من توسل کردم به حضرت ابالفضل، معجزه شد 🤣

باورت میشه دادگاه و محضر رفتن طلاق من تو یه روز انجام شد ؟؟😂 خود قاضیم تعجب کرده بود 

ولی حکم طلاق منو قاضی داد نوشت گفت همین الان برو محضر تا عصر محضر پیدا کردیم تندی جدا شدم و لی لی لی 🤣🤣🤣

خودآگاهی خودآگاهی خودآگاهیخودآگاهیخودآگاهی خودآگاهی خودآگاهیخودآگاهیخودآگاهی خودآگاهی خودآگاهیخودآگا ...

عزیزم چقدد خوبه که پیشرفت کردید من با طلاق حس میکنم پایان زندگیه دیگه نمیدونم جرا این حسو دارم حس میکنم مگه کی میاد دختر مطلقه رو بگیره دلم میخواد منم خونه زندگی داشتم ......من شاغلم خودم معلمم 

پس برای چی موندی ارزش نداره کنارکسی باشی که برات ارزش و احترام نزاره ولش کن برو جداشو

وقتی خونواده ات نذارن طلاق بگیری دو تا هم بچه دارم اگه طلاق بگیرم اونا رو چ کار کنم تو خونه پدرم ک راهشون نمیدن ک خدای نکرده اگه اتفاقی براشون بیفته شرشون دامنشونو بگیره اگر طلاق بگیرم باید تنها برم خونه پدرم اینم نمیشه نگران بچه هامم تو اون خونه هم آرامش نخواهم داشت 

منم 28 سالمه نه سالو خورده ایه ازدواج کردم دانشگاه نرفتم الان میخوام دانشگاه ازاد ثبت نام کنم حداقل ...

اصلااااا یک درصد شک به دلت راه نده...بهترین کار ممکنه...سنت هم مناسبه...برای موفقیت هیچ زمانی دیر نیست حتی تو پیری...یک پیر موفق خیلی بهتر از یک پیریه که حسرت موفقیت داره

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
عزیزم چقدد خوبه که پیشرفت کردید من با طلاق حس میکنم پایان زندگیه دیگه نمیدونم جرا این حسو دارم حس می ...

اولا که مگه دختر مطلقه میشه 

دوما این اسما چیه میزارید رو خودتون ، جوری میگید مطلقه حس بیچارگی میاد سراغتون حس منفی میاد سراغتون 

سوما که ، گفتید میگیره؟؟ کی میگیره ؟ چی میگیره ؟؟ تموم شد این افکار که میگفتند میگیره , مگه شما کفشی

به فرض کسی نباشه که با شما ازدواج کنه اصلا فکر کن دیگه هیچ نمیتونی ازدواج کنی دیگه برتر از این داریم ؟؟؟ در بدترین حالت آیا راه حلی دارید؟؟ یا میخواید ذهن منتظر داشته باشید ، منتظر نباش بلند شو و شروع کن به ساختن زندگی جدید خداروشکر کن معلمی یه حقوقی دارید که ذهنتون بیشتر از این درگیر نشه 

، بهتون پیشنهاد میکنم در ابتدا عیبی ندارد رویایی پردازی کن که چی میخوای چه آرزویی دارید اشکال ندارع 

ولی تو آرزو نموم براش دنبال راه حل باش تا اونو عملی کنید 

با دیگران مشورت کنید ،و با اهلش مشورت کنید 

خونه بزرگ میخوای راه حل داره 

ماشین میخوای راه حل داره 

ولی پشت همه اینا دلیل محکمی وجود داره ،،،،،

آدمای اطرافتون عوض کن ، شده قطع رابطه کن تا خط فکری مثبتی داشته باشی ، امییییدوار باشی نه به خاطر دیدن چنتا زن با افکار پوسیده و قدیمی ذهنیت انتظار و منتظر بودن بگیری که میاد منو بگیره ،

عزیزم چقدد خوبه که پیشرفت کردید من با طلاق حس میکنم پایان زندگیه دیگه نمیدونم جرا این حسو دارم حس می ...

البتبه اینم بگم که منم مثل شما حس های اینطوری میومد سراغم حتی الآنم میاد سراغم ولی کمتر 

دلیلش اینه که دوستامو با افکار قدیمی گذاشتم کنار 

کسی که برای همجنس خودش از کلماتی مثل ترشیده و پسر دختر استفاده می‌کنه به نظرم لایق دوستی نیست و انسان ....هست