2777
2789
عنوان

شب قبل طلاق چه شب غمناکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 209721 بازدید | 518 پست
عزمزمه چند سالت بود دوباره تحصیلو شروع کردی

۲۹ سالگی شروع کردم...سال ۱۴۰۰

کنکور ۴۰۱ قبول شدم

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه استارتر محترم😅

کسی رو میشناسید که از سقط جنین منصرف شده باشه؟

سلام دوستان 

من برای پایان نامه ارشدم رو این موضوع کار میکنم و نیاز دارم با خانم‌های تهرانی که این تجربه(منصرف شدن از سقط جنین) رو داشتن صحبت کنم تا پژوهشم کامل بشه. مصاحبه ها میتونه مجازی باشه و تلفنی یا مثلا در بستر گوگل میت که شماره‌ای هم از شما نداشته باشم. اصلا هیچ مشخصاتی از خودتون لازم نیست بگید و همه چیز با اسم مستعاره فقط تجربه شما مهمه. 

در آخر به خاطر این زمانی که میگذارید شماره‌م رو بهتون میدم‌تو پیام رسان بله پیام بدید تا براتون در بله پاکت هدیه خیلییییی ناقابل بفرستم.

ممنون از دوستانی که با مشارکتشون به گسترش علم کمک می‌کنن🤝 واقعا خیلی پژوهشم نیاز به کمکتون داره🥲

برای ارتباط با من به این آیدی در ایتا پیام بدید:

@admin_honav

الان که نگاه میکنم آرومتر و صبورتر شدمو البته شکسته ترخیلی وقتا ناراحتی‌های زوجین بخاطر چیزای الکیکه ...

من تو زندگی به طرفم خیلی فرصت دادم..نسبت بهش گذشت کردم..صبوری کردم به پاش..

.زندگیمون بهم نریخت‌..نذاشتم بهم بریزه...جمعش کردم...

ولی خودم...😔😖 

داغون شدمممم..

توی این سال ها که باهاش زندگی کردم دلم میخواست از دستش فرار کنم، اما حالا...

ترديد نکن خانما همة همین طورن ؛ منم برگشتم چون دلم تنگ شده بود زندگیمو میخواستم؛ من بچه هم نداشتم اما اشتباه کردم اومدم و الان بچه دارم نمیتونم زندگی کنم دلم گرم نیست نمیتونم برم دلمو ار بچم نمیتونم بکنم ؛ پشت سرتو نگاه نکن اگر تقصیری نداشتی و  بهت ظلم شده 

چرا باید ناراحت باشی از پیش یک آدم سمی می خوای بری کنار این کجاش غمگینه خوش ب حالت ک می تونی از این زندگی کوفتی در بیای و گیر نکردی،والا من با دوتا بچه زندگیم جهنمه ب خاطر بچه هام موندم تو این زندگی لعنتی شوهرم آدم حسابم نمی کنه کل زندگیش خانوادشن  از زندگیمون زد و همه چیزمون رو ب خاطر خانوادش ب باد داد  خواستم اعتراضی بکنم با مشت لگد از خونه انداختم بیرون ،ب نظرت این زندگیه من دارم الان مادر بزرگش فوت شده منو آدم حسابم نمی کنه بگه تو هم  بیا مراسم ختم از چشم خانوادش افتادم هیشکی آدم حسابم نمی کنه

۲۹ سالگی شروع کردم...سال ۱۴۰۰کنکور ۴۰۱ قبول شدم

عزیزم منم ۲۵سالمه یکبار جدا شدم خیلییی بهم ظلم شد الان راحت شدم ولی نگران ایندمم هی میگم نکنه دشمن شاد شم راستی معلم هستم و بچه ندارم....بهت درخواست دوستی هم دادم حرف بزنم باهات یکم روحیه بگیرم

چرا باید ناراحت باشی از پیش یک آدم سمی می خوای بری کنار این کجاش غمگینه خوش ب حالت ک می تونی از این ...

شوهر سابق منم گفت بیا برگرد بچه دار که شدی تو دفتر خونه ۱۱۴تا سکه مهرت میکنم میخواست منو با بچه اسیرم کنه

با اجازه استارتر محترم😅کسی رو میشناسید که از سقط جنین منصرف شده باشه؟سلام دوستان من برای پایان نامه ...

من ازسقط منصرف شدم دلم نیومد سقطش کنم ولی الان میگم کاش میکردم دخترم مشکل دار بدنیا اومد خیلی عذاب میکشم

شوهر سابق منم گفت بیا برگرد بچه دار که شدی تو دفتر خونه ۱۱۴تا سکه مهرت میکنم میخواست منو با بچه اسیر ...

حتما آدم پیدا نکرده بوده زنش بشه برگشته سمتت 

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
معمولا خانوما برای نگه داشتن زندگی تلاششون خیلی بیشتر

بله ..درسته خانوما گذشتشون بیشتره.....ولی منظورم این نبود...

منظورم این بود که دیگه چیزی ازم باقی نمونده..

تو اوج جوانی تموم شدم...😔

در حالیکه دیگران زندگی منو به خوبی و زیبایی یاد میکنن..