2777
2789
ولی من حس میکنم از پسش برنمیام😭حس میکنم نمیتونم دوتا بچه کوچیک بزرگ کنم خدایا من همش ۲۵سالمه دوتا بچه خداریا بچه اولم هنوز ۱۴ماهشه😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر ناراحتی میکنی 

حالا که شده صبر کن خب 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

شکرگذار باش عزیزم .

ما توی فامیل مون یک خانم هست که سالهاست بچه میخواد و کلی هم هزینه می‌کنه و کلی هم اذیت میشه اما هنوز هیچ نتیجه ای نگرفته ‌.

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 

ناشکری نکن مطمئن باش بعدها سجده شکر میکنی که دوتا بچه پشت سرهم و تو این سن گیرت اومده 

یه کم که بزرگتر شن همبازی هم میشن و کیف میکنی 

حتما خدا صبر و تحملشو در وجودت دیده که دومی رو بهت هدیه داده به بزرگی و حکمت خدا شک نکن 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

تو همین سایت الان دوستانی هستن که سالهاست منتظرن شما فقط داری تاپیک میزنی که نمیتونم ۲۵ سال مگه کمه ؟!شما معلوم نیست تو ذهنتون چی میگذره این همه استرس و بی قراری به اون بچه تزریق میکنید که چی بشه حالا که شده راهکار پیدا کنید 

دلبندم … من دلم فقط روی دل تو بند می شود !

Lilypie Maternity tickers

مادر من تو سن نوزده سالگی منو به دنیا اورد 

خواهرمم یکسال و سه ماه از من بزرگتره

همیشه میگه خدا آدمو که مادر میکنه صبورش میکنه

دوسال اول سختته بعد دیگه زیاد کاری بهت ندارن باهم همکاری میکنن 

حتی تو درس و مدرسه

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

ببین میدونم که الان پذیرش حرف های من برات سخته.ولی ی چیز بهت بگم اگر بتونی خوب مدیریت کنی خیلی عالی میشه.الان خواهر شوهر من مثل تو پشت هم شیر به شیر حامله شد البته اون چهار بار حالی کاری به خودش ندارم که آدم بیخیال و تامرتبی هست ولی اینقدر بچه هاش با هم دوستن چهارشنبه و سه ساله و دو ساله و یک ساله😅بخدا همش هوای همو دارن همدیگرو بوس میکنن.همس دارن با هم بازی میکنن من یبار ندیدم یکیشون نق بزنن چون دائم در حال بازی کردن با هم هستن.ولی دوستام ی دونه بچه دارن در رفاه کامل ولی همیشه خدا بچه ها دارن نق میزنن یا دارن گریه میکنن جون تنهان مامان و باباها هم که حوصله بازی با بچه ندارن.حالا مه خدا به من بچه نمیده ولی اگر میداد من و شوهرم همیشه تصمیم داشتیم همینطور شیر به شیر بیاریم.لااقل به درد هم بخورن

این همه خانم با فاصله کم باردار شدن چه اتفاقی افتاد ؟من دوستم بچه اش ۵ ماهه بود دوباره باردار شد به قدری خوشحال بود اونم تو یه کشور غریب هیچ کس هم کمکی نداشت خودش و همسرش فکر کن چه جوری این بچه ها رو بزرگ کردن 

اگر دلتون میاد برید سقط کنید دیگه این همه ناراحتی و استرس به خودت و بچه نده 

دلبندم … من دلم فقط روی دل تو بند می شود !

Lilypie Maternity tickers