2777
2789
عنوان

شب قبل طلاق چه شب غمناکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 209692 بازدید | 518 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اشتباه میکنی شما حتما شوهرو زندگیتو دوس نداشتی مامان من ۱۹سال زجر کشید تازه بعد یک سال با سه تا بچه هفته پیشطلاق گرفت پدرم از نظر اخلاق و پول و همه چیز بد بود طوری ک قاضی گف بچهات ببر یجای امن و ما خیلی خوشحال شدیم الانم بابام در ب در دنبالمون تهدید تهمت شکایتم میکنیم فایده ندارع مادر من تو حرم میخابید تو بیمارستانا هیچکس پشتش نبود

خوشبحال تمام زنان قوی که جدا شدن

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

مگ شیرخوار نیس چجوری پس میدی پدرش

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

همسرمنم مشکل روانی داره و اتفاقا از بارداری و بعد زایمان دیگه فهمیدم و مطمئن شدم مشکل داره 

زندگی باهاش خیلی سخته 

خیلی وقتا کم‌میارم دلم میخواد همه چی رو ول کنم و برم 

ولی یک روز که ازش دور میشم پشیمون میشم 

نمیدونم چرا انقدر دوسش دارم واقعا احمقم اصلا خودمو درک نمیکنم

بارها به طلاق فکر کردم ولی فرداش پشیمون شدم 😐

یه بغلش که میکنم همه بدی هاش یادم میره😥

فحش آزاده مشکلی نداره راحت باشید😆

تازه انقدر مشکلات و بدی های دیگه هم داره که اگر بگم شما هم متعجب میشید 

اگر با نظرم مخالفی ممنون میشم ریپلای نزنی و بگذری😊