2777
2789
عنوان

شب قبل طلاق چه شب غمناکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 209704 بازدید | 518 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم همین امشب یا فردا بهش بگو بیا یه بار بشینیم منطقی فارغ از حرف این و اون و به خاطر خودمون ...

همین کار رو کردم اما نتیجه نداد، حالم از اون کافه هم به هم میخوره میگم کاش نمیرفنم

سخته ولی انشالله بعدازاین بهترینها توزندگیت رقم بخوره شاهدموفقیتهادخترباشی انشالله زندگی جوری باهات تاکنه ک همسرقبلیت ازدورفقط نظاره گرباشه حسرت بخوره خداوندانشالله مثل ماه توزندگیت نوربتابونه 🥰

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
چند ماه قبل عروسی داشتیم خدا شاهده از مادرم قرض گرفتم می‌دونی خیییلی دلم ازش پره

بهرحال قلقش ببین چیه عزیزم باید روش کارکنی 

بچه هاتو بگو بفرسته کلاس یا مهد حداقل یکم به خودت برسی ، یا یه روز درهفته بگو مادر یا خواهرت بیان غذاهای نیمه آماده درست کنید تو فریزر بزارین طی هفته یکم راحت باشی ، تو نگهداری کردن بچه‌ها رو ببر خونه ی مامانت یا مادرشوهرت بعد بیا خونه به خودت برس واقعاً موثره...

متاسفانه ما خانومها تو وظیفه ی مادری غرق میشیم ویهو به خودمون میاییم که کار از کار گذشته ...

امیدوارم بتونی بهترین زندگی برای خودت و بچه ات درست کنی و انقدر موفق شاد بشی که همسر سابقت  فقط نظاره گر باشه

خیلی از خانما بعد از طلاق موفق تر شدن و مستقل 

به عنوان مسیر جدید نگاه کن یه مدت سوگواری کن ولی بعدش سرپا شو برای خودت و بچه ات

طلاق چیز ساده ای نیست بلاخره ۸ سال زندگی کردی ولی شاید مسیر جدید زندگیت پر از ارامش و حال خوب و موفقیت باشه

شوهرم بی پوله میگم طلاق بگیرم برم اما مرد خوبیه ولی چه کنم که اصلا عرزه کار ندارع نمی‌دونم چکار کنم

كاش شوهر من بي پول بود ولي خيانت نكرده بود 

از لحاظ مالي عالي هستيم هرچي بخوام دارم ولي دلم خوش نيست ازش منزجرشدم بخاطرًبچم موندم