2777
2789

من هر کاری میکنم یه کیک ساده نمیتونم بپزم بخدا کلافه شدم دیگه

فر برقی تو کار دارم یکساله خریدم

همه چیز هم طبق دستور مو به مو رعایت میکنم هر رسپی رو هم چند بار تکرار میکنم و دقیق و دقیق تر میرم جلو ولی نمیشه 

کیک اسفنجی ساده

کیک شکلاتی ساده 

همین دو مدل رو فقط میخوام یاد بگیرم ولی بیشترین ایرادی که بهش بر میخورم اینه که اصلا کیک هام پف نمیکنن و اسفنجی نمیشن

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

زرده سفیده تخم مرغ هارو جدا هم بزن و سفیده رو خیلی زیاد باید هم بزنی

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زرده سفیده تخم مرغ هارو جدا هم بزن و سفیده رو خیلی زیاد باید هم بزنی

این روشم انجام دادم طبق اصولش باز نشده

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
سلام بیکینگ پودرتون تازه هست؟یه چیز دیگه اینکه باید مواد کیک رو به آرومی و به یک جهت هم بزنینآرد رو ...

مورد اول و سوم رو دقت نکردم ولی در مورد اهسته هم زدن رعایت میکنم یعنی طبق اصولش

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
تخم مرغ زیاد.همزن برقی.بیکینگ پودر فعال

تخم مرغ رو طبق دستور میزنم

همزنم هم برقیه 

ولی منظور از بیکینگ پودر فعال نمیدونم چیه؟؟ من امشب برای فعال شدن بیکینگ پودر جایی دیدم نوشته یک قاشق مرباخوری سرکه. بزنید اونم انجام دادم ولی نسد باز

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
زیاد شیر نریز تو کیک ...تخم مرغ گرم باشه ...شیری که می‌ریزی سرد نباشه ....کیک رو زیاد هم نزن

همه رو طبق همین که گفتید انجام دادم اینبار تخم مرغ رو هم دمای محیط گذاشتم بشه شیرم کمی ولرم بود البته خیلی کم

و زیاد هم نزدم و در یک جهت زرده و سفیده هم جدا زدم در حد پفت عالی

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز