2777
2789

🔺سازمان غذا و دارو فهرست تازه‌ای از محصولات آرایشی و بهداشتی فاقد مجوز را منتشر کرد.

🔺محصولات غیرمجاز مراقبت از مو شامل انواع شامپو Nela Ketoconazole، EMERON، OGX، شامپو حجم‌دهنده: OGX، شامپو حاوی رنگدانه: DEXE، ماسک مو DAMEETHA (با ترکیبات جلبک اسپیرولینا و حنایی) و پودر پرپشت‌کننده مو: PERFECT هستند.

🔺محصولات غیرمجاز مراقبت از پوست نیز شامل: کرم مرطوب‌کننده TIDAMES، HAROOT، بیلسان، البرز، لوسیون دست و بدن Kris، صابون Donkey Milk، Max Lady (با ترکیب زردچوبه)، ماسک پوست DAMEETHA (ترکیب خاک رس سبز) هستند.

خیلی دیدم تو سایت خیلییی پیشنهاد شیر خر رو میدن💔😑

تازه برای سفیدی جاهای حساس

داغون پوست میکنه و حتی ممکنه باعث عفونت بشه

متاسفانه تو بازارم زیادن

مراقب خودتون و پوستتون باشید 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

آرایشی چی؟

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آرایشی چی؟

آرایشی تو ایران کلا جنس خوب کم هست

اکثر یا از برند های بدرد نخورن یا اصلا از برند خاصی نیستن

مثلا لوازم آرایش فانتزی کم پیش میاد اصل باشه و گرونن

از جای مطمئن بخری برند خوب زیاد هست

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]