2777
2789

طرف ما ۷۰۰ولی من تو خونه بیشتر نتیجه میگیرم چون باشگاه تایمش مشخصه گاهی کار پیش میاد نمیتونم برم اما خونه هروقت بتونم ورزش میکنم شب و روز و..

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف ما ۷۰۰ولی من تو خونه بیشتر نتیجه میگیرم چون باشگاه تایمش مشخصه گاهی کار پیش میاد نمیتونم برم اما ...

من اندامک خوبه فقط میخوام عضلاتم سفت شه تو خونه میشه ؟

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

اصلا خونه و باشگاه قابل مقايسه نيست 

فقط يه وجه اشتراك دارن تو جفتش شما فعاليت دارى

اما تو باشگاه شما ناخوداگاه تو شرايط رقابت قرار ميگيرى 

انگيزه انرژى بقيه روت تاثير ميزاره و اينكه خب مهمه هدفت از ورزش چيه 

جهان من در صلح است🪐
اصلا خونه و باشگاه قابل مقايسه نيست فقط يه وجه اشتراك دارن تو جفتش شما فعاليت دارى اما تو باشگاه شما ...

یعنی باشگاه برای من که می‌خوام پشت کنکور بمونم مناسبه؟

من قبلا خونه ورزش میکردم استمرار داشتم نتیجه اشم‌ گرفتم ولی این یه سال حسابی تنبل شدم

ببين كجا راحتى خونه يا باشگاه 

منم دوران كرونا تو خونه ورزش ميكردم و اتفاقا خوبم كم كردم اما بعدش رفتم باشگاه چون بدنى كه دوست داشتم فقط با دوتا دمبل و … شدنى نبود الان باشگاه مثل خونه دوممه 

جهان من در صلح است🪐
ببين كجا راحتى خونه يا باشگاه منم دوران كرونا تو خونه ورزش ميكردم و اتفاقا خوبم كم كردم اما بعدش رفت ...

اره منم تو دوران کرونا خونه ورزش میکردم حسابی خوب بود البته برام خونه راحتره چندماه ورزش کنم ول نکنم هیکلم روی فرم میاد