2777
2789
عنوان

اگه پسر ده ساله تون بسته نوار بهداشتی ببینه و بپرسه این چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 33 پست
پسر من دید و پرسید گفتم مخصوصا خانماست برای بهداشت و تمیزی استفاده میشهبچه سمجی نیست و دیگه هم چیزی ...

چند سالش بود

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

ببخشید استارتر

خانوما من بخاطر بیماریم قرص ضدبارداری میخورم

تا جایی که یادم میاد هرشب خوردم

الان امشب نگاه کردم دیدم یه شب عقبم

چیکار کنم؟ فردا باید تموم میشد قرصام ولی الان دوتا مونده

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته؟ چه خبره از ده سالگی ذهنشو با این موارد آشنا کرد؟

عزیزم نگفتم که برو تمام انتومی بدن خانومارو بریز وسط که گفتم  در حد اینکه یه وسیله بهداشتی برای خانوماس یکم صبر پاشته باشید بد نیس

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بگو از شکمم عفونت میاد شورتم خیلی کثیف میشه حوصله شستن ندارم هر ساعت ، از این بسته های بهداشتی استفاده می کنم کثیف که شد ،راحت بر میدارم می‌ندازم آشغالی شورتم تمیز می مونه ، دکتر این راه حل رو به من داد که اینکا رو بکنم تا مجبور نشم شرت عوض کنم تند تند.

من گفتم وسیله بهداشتی خانوماست .دیگه هم کنجکاوی نکرد چطور استفاده میشه

چند ساله ش بود

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
خب میپرسه دقیقا به چه دردی میخوره . به درد منم میخوره؟ چیکارش میکنن ب همین جواب بسنده نمیکنن

نه پسرای من نمی پرسن چون چیزایی که نمی خوام زیاد در موردش حرف بزنم با جدیت و حتی کمی اخم می گم و زود هم بحث رو عوض می کنم خودشون می فهمن که نباید کش بدن

عزیزم من تو یه تاپیکی دیدم نوشتید زانو دردم با بدنسازی برطرف شد میشه بگید چرا درد میکرد و چیکار کردی ...

انحراف کشکک داشتم. با مربی خوب کار کردم. تمرین های تقویت عضلات ۴ سر ران و کلا ماهیچه های بالای پا رو باید کار کنی